Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Grindar

Grindar som ger mer säkerhet
Även om ett hem står för trygghet och kärlek finns det ändå många faror i det vanliga hemmet när man har ett litet barn. När barnen lär sig krypa och gå blir helt plötsligt saker som trappor, vedugnar och lådor en fara. Under de år då barnen fortfarande kan råka skada sig på olika saker i hemmet är det alltid bäst att ta det säkra före det osäkra. Här hittar du ett stort sortiment med olika typer av grindar. En barngrind kan bland annat sättas upp framför en trappa, en brasa eller en dörr.

Filtrera

Svart
Vit
Babydan
Lascal
Munchkin
Segr

Pris

22produkter

Snygg barngrind i trä

Hos oss kan du hitta barnsäkerhet trappa som passar perfekt för trappor. Men här finns även andra typer av barngrindar. För att inte barnen ska råka komma när brasan har vi bra grindar som viker sig runt hela vedugnen. Detta gör att barnen inte kan gå runt eller bakom och bränna sig.
Att sätta upp olika typer av baby grindar hemma har stora fördelar. Men det betyder samtidigt att grindarna blir en del av inredningen inom de närmsta åren. Satsa på en barngrind i en design som passar ditt hem. Vi erbjuder fina barngrindar i trä och andra material, bland annat i svart och vitt. Beroende på vart i hemmet du ska montera en barnsäkerhet grind och beroende på vilken budget du har, kan du välja bland många olika modeller och prisgrupper. Förutom olika typer av barngrindar kan du även hitta smarta tillbehör här, bland annat Y-spindel till våra spänngrindar och mycket mer. Kolla igenom vårt sortiment och köp en kvalitativ barngrind billigt!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16