Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Babyvakter

Tryggt med babyvakter
Att bli nybliven förälder är något av det största i livet, helt plötsligt kommer det en kärlek som är djupare och starkare än någon tidigare. Men med hela den härliga bebisbubblan kommer det även viss oro. Känn dig tryggare genom att köpa en babyvakt. En babyvakt gör det möjligt för dig att alltid ha koll på ditt barn även om ni befinner er i helt olika rum i hemmet. Kanske ligger bebisen och sover i spjälsängen och du passar på att laga mat i köket? Med en babyvakt kan du alltid ha ditt barn under uppsikt.

Filtrera

Blå
Grå
Grön
Rosa
Angelcare
Motorola
Owlet
Parvel
Spectrafence

Pris

20produkter

Olika varianter av babyvakter 

Vi erbjuder flera olika babyvakter, bland annat med kamera och video. Du kan även välja mellan flera olika prisklasser. En babyvakt med video gör det möjligt för dig att se ditt barn. Babyvakten kan känna av flera saker, bland annat temperaturen i barnets rum samt ge ifrån ett larm om föräldraenheten är utanför räckvidd.

Här kan du även köpa smarta babyvakter med kamera. Dessa kan du ställa på en bra plats i barnets rum och sedan koppla ihop vakten med din mobiltelefon eller surfplatta. Just denna typ av babyvakter är väldigt smidiga eftersom du får tillgång till översikt oavsett vart du befinner dig. Det enda som behövs är tillgång till internet.

Att vara orolig som småbarnsförälder är helt normalt, allt är ju så nytt. Ofta kommer oron på kvällen när det är dags att sova. Då kan det kännas svårare att ha översikt och kontroll över bebisen. Men med en babyvakt med kamera och video kan du känna dig tryggare. Du får ett alarm om något inte står rätt till och istället för att vakna och gå och titta till ditt barn, kan du istället kolla på videoupptagningen via mobilen. Köp babyvakter billigt hos oss på BabyWorld!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16