Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Sänghimmel


Med en vacker sänghimmel skapar du lätt ett ombonat och mysigt barnrum. En sänghimmel ramar in sängen och skapar en intim och omfamnande atmosfär, skyddar din baby från omgivningens brus och blir också en fin inredningsdetalj. I vårt breda utbud handlar du din sänghimmel från populära märken som Konges Slöjd, CamCam, Sebra, NG Baby med flera. Här hittar du sänghimlar som passar till både både vagga och spjälsäng samt praktiska stativ att fästa sänghimmeln på.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Vit
Babybjörn
Cam Cam
JaBaDaBaDo
Jollein
Konges Slöjd
Liewood
Mini Dreams
Ng Baby
Roommate
Sebra
Stokke

Pris

59produkter

Sänghimmel med olika funktioner

Med en sänghimmel kan man väldigt enkelt piffa upp barnrummet och göra det inbjudande och ombonat. Du väljer själv om du vill ha din sänghimmel fäst längs med sängen (eller vaggans) kort- eller långsida för olika uttryck. Hos oss köper du även fristående stativ.

En vacker sänghimmel fäst från en krok i taket i rummet skapar en egen mysvrå och är uppskattat hos de lite större barnen. Inred med golvkuddar och kanske någon mysig barnsäker lampa så blir det ett härligt krypin att älska!


Storlekar på sänghimmel?

Det kan skilja sig ganska mycket i storlekarna på de olika sänghimlarna. Hos oss hittar du sänghimlar som är anpassade till vagga och lite större varianter som lämpar sig till spjälsäng/juniorsäng samt att hänga upp i taket. Materialen är oftast luftig bomull med mycket tyg som skapar den där ombonade känslan man vill åt. Välj färg som du tycker passar fint in i övrig inredning. Sänghimlarna från NG Baby har matchande bäddset som tillsammans med en sänghimmel ger ett enhetligt och harmoniskt intryck. Som alltid handlar du smidigt online på BabyWorld med snabb leverans!  

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16