Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Saccosäckar & sittpuffar

Inred barnrummet eller skapa en mysig läshörna för ditt barn med en skön saccosäck eller sittpuff. Användningsområdena är enorma, låt bara fantasin flöda! På Babyworld finner du många varianter av saccosäckar och sittpuffar så du enkelt kan hitta just din favorit. Här finner du bl.a. saccosäckar från populära varumärket BINI.

Filtrera

Blå
Grå
Svart
Bini
Kids Concept
Roommate

Pris

10produkter

Sittmöbel och förvaring i ett

I vårt sortiment av söta sittpuffar hittar du flera varianter som även tjänar som praktisk förvaring i rummet. Perfekt till barnens rum där man aldrig kan ha för mycket förvaring till leksaker och annat. Då de är så fina passar de lika bra i vardagsrummet och när det blir dags att plocka undan för kvällen kan barnen vara med och städa undan.


Saccosäckar för mys och lek

Hos oss hittar du underbara saccosäckar med flera olika motiv från populära Bini. Tillverkade i Öko-Tex certifierad bomull med avtagbart överdrag som kan tvättas i tvättmaskin. Trycket är vattenbaserat med en speciell screen-tryck metod. Ett smart handtag upptill gör dem lätta att flytta mellan hemmets olika rum. Med en fyllning av polypropen är säcken lätt och formar sig efter kroppen. Saccosäckarna passar lika bra som sittplats som till leken där bara fantasin sätter gränserna för vad den kan förvandlas till. Låt barnen få varsin egen sittplats som de lätt kan ta med sig när det blir dags för gemensamt fredagsmys! Sittsäckarna blir en uppskattad present till dop eller andra högtidsdagar. Scrolla runt bland våra fina sittmöbler och klicka enkelt hem din favorit med snabb leverans.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16