Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
13 träffar
Populärast
Visar 13 av 13 produkter
1

Fina skötbord av hög kvalitet

Att välja rätt skötbord är av stor betydelse under de första månaderna som förälder. För att underlätta de många blöjbyten, insmörjningar och påtagningar av kläder är det viktigt med en arbetsyta i ergonomisk höjd, vilket avlastar rygg, axlar och nacke. Dessutom är det praktiskt att ha en plats för förvaring av alla babyprylar såsom blöjor, krämer och kläder.

Vårt sortiment av fina skötbord och byråer erbjuder inte bara hög kvalitet utan även tidlös och klassisk design som smälter in i olika inredningsstilar. Vi strävar efter att erbjuda mångsidiga skötbord för att möta olika behov och preferenser. Våra skötbord håller hög kvalitet och vi väljer endast möbler från varumärken som är känt för sina pålitliga och högkvalitativa produkter.

Utforska vårt sortiment med skötbord från välkända varumärken och hitta den perfekta lösningen för ditt barns behov och ditt hem.

Vanliga frågor

När börjar man använda ett skötbord för sitt barn?
Man börjar använda ett skötbord från födseln och fortsätter oftast tills barnet är tillräckligt stort för att kunna använda vanligare bytutrymmen.
Vilka är fördelarna med att använda ett skötbord?
Ett skötbord ger en ergonomisk höjd för blöjbyten, insmörjningar och klädbyten, vilket avlastar föräldrarnas rygg och nacke. Dessutom erbjuder det en praktisk förvaringsplats för babyprylar.
Är alla skötbord justerbara i höjd?
Nej, inte alla skötbord är justerbara i höjd. Det är viktigt att välja ett skötbord som möter dina specifika behov och önskemål.