Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
19 träffar
Populärast
L shield Skötbordsskydd Cloud Sororibus
Sororibus
L shield Skötbordsskydd Cloud
449 kr
Royal Skötbyrå - Grå Troll
Troll
Royal Skötbyrå - Grå
4 695 kr
Sleepi Skötbord - White Stokke
Stokke
Sleepi Skötbord - White
3 329 kr
Skötbord Med Dörrar - Classic White Sebra
Tillfälligt slut
Sebra
Skötbord Med Dörrar - Classic White
6 199 kr
Visar 19 av 19 produkter
1

Fina skötbord av hög kvalitet

Ett skötbord är guld värt under den första tiden som mamma och pappa. Det väntar många blöjbyten, insmörjningar och påtagning av kläder för den lille. Att ha en arbetsyta som är i en ergonomisk höjd kommer vara otroligt värdefullt för både rygg, axlar och nacke. Samtidigt är det skönt att ha en plats att förvara alla babyprylar på, exempelvis blöjor, krämer, kläder och liknande. Här hittar du fina skötbord och byråer i tidlös och klassisk design. Dessa passar in i de flesta inredningsstilar och blir en naturlig detalj.

Mångsidiga skötbord och allt du behöver

Våra skötbord håller hög kvalitet, vi tar endast hem möbler och produkter från varumärken som vi vet håller högsta kvalitet och som tillverkar bra saker. Ett skötbord är en riktigt praktisk produkt som likväl kan finnas i bebisens rum som i badrummet. Eftersom alla har olika önskemål, krav och budget har vi försökt samla ett så varierat sortiment av skötbord och byråer som möjligt. Här finns både större byråer med skötbord högst upp men vi har även smidiga skötbord som du hänger på väggen och helt enkelt fäller ner när det behövs. Perfekt för det mindre hemmet! För dig som bor i ett mindre hem kan det vara lite av en utmaning (rent platsmässigt) när den nya familjemedlemmen kommer. Men vi har smarta skötbord som knappt tar någon plats alls. Här kan du, förutom vägginstallerade varianter, även hitta bra skötbord som du kan klicka fast ovanpå badkaret eller ovanpå spjälsängen. Dessa sparar rejält med plats hemma! För dig som inte riktigt fixat i ordning barnets nya rum än har vi riktigt smarta möbelpaket som kan vara av intresse. Genom att köpa ett möbelpaket med säng, skötbord och garderob, har du det mesta som rummet behöver. Därefter är det bara att dekorera och göra stämningen trevlig med textiler och liknande. Du hittar fina möbelpaket med skötbord från bland annat Troll och Stokke.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer