Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Kalas & Fest

Kalas och fest
Är det dags att hålla i årets barnkalas? Skapa en festlig stämning hemma med hjälp av våra roliga festdekorationer! Här kan du hitta mängder av festliga prylar som genast förhöjer kalaset. Kolla exempelvis in våra tuffa discolampor. Dessa i kombination med bra musik kommer få alla barn att dansa. Du kan välja bland många olika discolampor hos oss, bland annat med två discokulor på samma lampa eller med extra stora speglar som ger ett fint och dekorativt sken. För att maxa kalaskänslan för barnen är belysning såklart viktig. Men även andra dekorationer som girlanger, ballonger och roliga servetter är kul!

Filtrera

Baka
Ballonger
Födelsedagskort
kalasdekorationer
Pappmuggar
Papptallrikar
Servetter
Blå
Grå
Grön
Rosa
Babblarna
Bamse
Design Letters
Everyday Baby
Herobility
JaBaDaBaDo
Kids Concept
Konges Slöjd
Liewood
Pippi Långstrump
Rice
Talking Tables

Pris

105produkter

Allt för kalaset hos oss

Det finns många sätt att skapa ett festligt barnkalas på och för att det ska gå lite lättare är det ofta bra att ha ett tema, exempelvis pirattema eller djurtema. Satsa på servetter, bordsdukar och ballonger som matchar temat och kom sedan på roliga lekar som också passar in bra. I ett pirattema fungerar exempelvis lekar som "Hela havet stormar" perfekt! Se till att sätta igång discolampan och starta musiken!

I vårt utbud av fest- och kalasdekorationer kan du hitta många olika saker, bland annat festlig belysning. Men för dig som behöver mer inspiration kan du givetvis även kolla igenom våra andra kategorier. Under fliken "Utklädnad" kan du exempelvis hitta mängder av bra kostymer som passar utmärkt till kalaset. Ditt barn kanske vill ha maskerad? Hos oss kan du hitta festliga kostymer som polis, doktor, Pippi Långstrump och mycket mer. Även tillbehör som fjäderboa, låtsastatueringar och kungakronor finns här.

Kolla igenom vårt utbud av festdekorationer och kom på nya idéer till barnkalaset. Det är alltid kul att dekorera inför kalaset, då blir det ännu roligare för barnen att leka och stoja!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30