Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Dockskåpsmöbler

Med ett helt sortiment av vackra, snygga, gammaldags och moderna dockskåpsmöbler får barnen chans att själva inreda efter smak och intresse. Här ger du dem fria tyglar att utveckla sin kreativitet och skapa roliga lekar som kan hålla dem glada och lekfulla i timmar. Vi erbjuder möbler för alla typer av rum, vilket gör att barnen enkelt och på ett roligt sätt kan skapa sitt första egna hem och få sina dockor att känna sig direkt som hemma.

Filtrera

Maileg
Pippi Långstrump
Sebra

Pris

13produkter

Skapa din egen inredning med dockskåpsmöbler

Att leka med dockskåp är roligt på många olika nivåer. För det första får barnen lov att skapa en helt egen värld för sina dockor och låta dem ta sig an spännande äventyr. Här kan lekar ta plats i timmar och barnen får själva lov att vara den som bestämmer vad som händer under taket. Men roligast av allt är nog att få inreda helt på egen hand. Med rätt dockskåpsmöbler i många olika former och stilar får barnen inte enbart bestämma inredningsstil, utan även var allt i huset ska placeras - här är det enbart barnen som bestämmer.

Möbler som skapar ett hem att trivas i

I vårt sortiment hittar du flera verklighetstrogna möbler som gör lekarna så mycket mer realistiska. Eftersom vi erbjuder möbler för alla olika typer av rum finns det mycket plats för kreativitet och lek, och då barnen själva får styra kan inredningen ta spännande former. Kanske vill de testa på att kombinera kök och tv-rum så dockorna kan kolla på tv medan de lagar mat och även äter. Eller varför inte placera flera sängar i vardagsrummet så dockorna och alla deras gäster kan ha pyjamasparty framför en spännande film. Överraska dina barn med flera av våra dockskåpsmöbler och låt dem själva få inreda sitt första egna hem. Hos oss handlar du både tryggt och smidigt, och får dessutom paketet levererat hela vägen hem.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30