Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Skallra

Inget är väl en så klassisk leksak för barn som en skallra? Den har funnits med i många år och är fortfarande lika uppskattad hos de små. Med den kan de skapa egna ljud från att de är bebisar vilket kan bidra till ökad kreativitet och vilja att utforska. En skallra kan dessutom hjälpa till att hålla barnet sysselsatt när du behöver det. Hos oss hittar du skallror för både baby och lite större barn i roliga och fina utföranden.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Gul
Orange
Rosa
Svart
Vit
Babyono
Bambam
Cam Cam
Djeco
Done By Deer
Filibabba
Franck & Fischer
Geggamoja
JaBaDaBaDo
Jellycat
Jollein
Kids Concept
Konges Slöjd
Les Déglingos
Liewood
Littlephant
Nattou
Nature Zoo
Nibbling
Rätt Start
Saga Copenhagen
Sebra
Skip Hop
Sophie La Girafe
Taf Toys
Teddykompaniet
Tikiri

Pris

77produkter

En skallra är bra för ditt barns utveckling


Hitta en skallra till din baby för att stimulera hens hörsel, syn, fantasi, nyfikenhet och kreativi-tet. Det är alltså inte bara en rolig leksak, utan också ett redskap som tillåter ditt barn att utforska både ljud och rörelser. Utvecklande leksaker är viktigt för att låta bebisen upptäcka sin egen kapacitet och träna hjärnan att nå sin fulla potential. De glada färgerna lär barnet att fokusera och de små pärlorna inuti skapar ljud som stärker hörseln. De greppvänliga hand-tagen gör att skallrorna ligger bra även i små händer vilket ger möjlighet till att förbättra bar-nets koordination mellan öga och hand.Handla skallra för baby och barn online eller i butik


Vi erbjuder skallror i en mängd olika material och utseenden. Välj en mjuk och fluffig elefant för extra myskänsla eller en skallra med ring i plast som barnet även kan använda som bi-tring. En klassisk modell i trä kan hålla i många år, både vad gäller kvalitet och design. Låt den föras vidare till nästa generation - den kommer garanterat att vara lika populär då som nu. Hos oss på BabyWorld kan du köpa din skallra både online eller i våra fysiska butiker i Uppsala eller Västerås. Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp och handlar du online kan du räkna med snabba leveranser. Välkommen in!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16