Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Termobyxor

När utelek står på agendan och snön ligger på marken är viktigt att barnen håller sig varma och torra. Då är en termobyxa perfekt! Här hittar du ett stort utbud av termobyxor kbåde med och utan hängslen för barn i alla åldrar!

Filtrera

Blå
Grön
Rosa
Svart
Didriksons
En Fant
Liewood
Lindberg

Pris

8produkter

Värmande överdragsbyxor för vintern

När första snön faller är det många barn som ivrigt längtar ut för att få leka. Men lekarna i snön kan snabbt bli väldigt tråkiga om barnen börjar frysa eller blir blöta. För att ge dina barn de bästa förutsättningarna för skoj och skratt ute i kylan kan det vara väl värt att investera i ett par termobyxor för barn. I vårt sortiment av termobyxor för junior kan ni enkelt hitta ett plagg som håller ditt barn varmt och tryggt under hela utevistelsen så att de kan leka och låta fantasin flöda under hela vinterhalvåret. Även om oturligt nog det inte skulle bli någon snö passar ett par överdragsbyxor för barn perfekt då de fortfarande ser till att hålla dem varma och sköna när temperaturen är låg.


Hitta en termobyxa för barn hos oss

Termobyxor för baby och barn är nästan ett måste i vintergarderoben. För att barnen varken ska frysa, bli blöta eller i värsta fall bli sjuka är det rätt att klä sig efter väder och hitta plagg som håller ute både kyla och vatten. Våra termobyxor för junior gör verkligen tricket, de håller hög kvalitet, är bekväma att bära och ser till att hålla barnen torra och varma, samtidigt som de även är lätta att röra sig i. På så vis blir lekarna utomhus ultimata och barnen kan njuta av sin älskade vinter precis så som de sett fram emot. Hitta byxorna online hos oss, så ser vi till att leverera dem så fort vi bara kan.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30