Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
44 träffar
Populärast
Jacka Bongo - Bisquit Brown Didriksons
Didriksons
Jacka Bongo - Bisquit Brown
Outlet 50%
750 kr1 500 kr
Jacka Klöver - Blue Wash Didriksons
Didriksons
Jacka Klöver - Blue Wash
Outlet 50%
250 kr500 kr
Jacka Lizzo - Black Didriksons
Didriksons
Jacka Lizzo - Black
Outlet 30%
840 kr1 200 kr
Nuka Jacka - Turbulence Konges Slöjd
Konges Slöjd
Nuka Jacka - Turbulence
Outlet 30%
699 kr999 kr
Visar 24 av 44 produkter
12

Jackor för barn och baby – stil och komfort i varje väder

Barnens äventyr utomhus kräver kläder som kan stå emot alla väderlekar, och ingenting är viktigare än en pålitlig jacka. Vårt sortiment av skaljackor, vindjackor, vinterjackor och fleecejackor för både barn och baby är utformat för att hålla dem varma, torra och bekväma, oavsett årstid.

Vi vet att barn är särskilt känsliga för väderpåverkan, därför är våra barnjackor konstruerade för att hålla dem varma, torra och bekväma även i det tuffaste vädret. Vårt sortiment inkluderar såväl vintern som våren och tidiga höstens växlande förhållanden.

Oavsett om det är en frostig vinterdag eller en blåsig höstkväll har vi jackor för varje säsong och tillfälle. Vårt mål är att erbjuda ett brett och varierat sortiment för att möta alla barns behov, oavsett ålder, storlek eller personlig smak.

Välj kvalitet, funktionalitet och design för ditt barns garderob. Handla enkelt och tryggt online hos oss och låt dina barn njuta av varje utomhusäventyr i stil och komfort.

Vanliga frågor

Vilken typ av jacka är mest lämplig för vinterbruk för mitt barn?
En vinterjacka med isolering och vattenavvisande egenskaper är idealisk för att hålla barnet varmt och torrt under kallare väderförhållanden.
Hur viktigt är det med andningsförmåga i en barnjacka?
Andningsförmågan är viktig för att förhindra överhettning och säkerställa barnets komfort. Många jackor har ventilerande egenskaper för ökad andningsförmåga.
Vad är en skaljacka?

En skaljacka är en typ av jacka som är designat för att skydda mot yttre väderpåverkan som regn, vind och snö. Skaljackor är vanligtvis lätta och har en vattentät yta för att hålla bäraren torr i fuktiga eller blöta förhållanden. Denna typ av jacka är en viktig del av klädseln för utomhusaktiviteter och är särskilt populär bland dem som ägnar sig åt utomhusaktiviteter där vädret varierar.

Skaljackor består ofta av tre lager.

Yttermaterial: Detta är det första lagret och är den del av jackan som är synlig. Materialet är vanligtvis vattenavvisande och vindtätt för att skydda mot nederbörd och kalla vindar.

Membran eller Beläggning: Mittenlagret utgörs av en vattentät membran eller beläggning. Detta skikt förhindrar vattnet från att tränga igenom jackan samtidigt som det tillåter fukt från kroppen att avdunsta, vilket gör jackan andningsbar.

Innerfoder: Det tredje lagret kan variera och används för att ge extra isolering eller komfort. Vissa skaljackor har inget innerfoder och är avsedda att bäras över andra kläder, medan andra kan ha ett tunt fodral eller meshfoder för komfort. Skaljackor är särskilt användbara vid rörliga aktiviteter där skydd mot väder och vind är avgörande. De är ofta konstruerade för att vara lätta och packbara, vilket gör dem enkla att ta med sig på äventyr.
Vad är fördelarna med skaljackor för barn?
Skaljackor är lätta, vattentäta och andningsbara, vilket gör dem perfekta för regniga dagar eller som yttre lager över värmande kläder. De är också mångsidiga och kan användas under olika säsonger.
Är det säkert att använda vinterjackor i bilbarnstolar?
Undvik tjocka vinterjackor när barnet sitter i bilbarnstolen eftersom det kan påverka korrekt användning av selen. Använd tunnare lager kläder i bilen istället.
Vad är de viktigaste funktionerna att leta efter i en vinterjacka för barn?
Viktiga funktioner inkluderar värmeisolering, vattenavvisande eller vattentäta egenskaper, andningsförmåga, justerbara huvar, och reflexdetaljer för ökad synlighet.