Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
107 träffar
Populärast
Visar 24 av 107 produkter

Jackor till barn & baby

Skaljackor, vindjackor och vinterjackor för både barn och baby är plagg som är ett måste i garderoben. Det är viktigt att barnen håller sig både varma, torra och bekväma under sina utomhusäventyr för att humöret ska hållas på topp och för att de inte ska riskera att bli sjuka. I vårt sortiment hittar du jackor som skyddar barnen mot alla möjliga väderlekar året om, och som på bästa sätt kombinerar funktionalitet med design och kvalitet.

Snygga och smarta jackor för barn

Jackor lägger grunden i vår yttergarderob och används nästan året om. Har vi tur slipper vi räcka oss efter dem under största delen av sommaren, men under resterande del av året kommer de ofta till användning. Barn är speciellt känsliga för yttre påfrestningar och det är därför viktigt att se till så att de alltid är rätt klädda för vädret utanför. Vi erbjuder bland annat vinterjackor för barn som ser till att hålla dem torra, varma och riktigt bekväma även när vädret är som allra sämst. Vi har även skaljackor för barn och skyddande vindjackor för barn som funkar perfekt under vår och tidig höst. Genom att skaffa rätt typ av jackor för barn kan de vara ute och leka och ha roligt oavsett vad vädret säger.

Något för alla barn och säsonger

I vårt breda och varierade sortiment är vårt mål att kunna värma och skydda alla barn under hela året. Oavsett om du är ute efter en skaljacka för barn eller vill införskaffa nya vinterjackor till dina barn finns det mycket att välja mellan. Med olika storlekar, utformningar, material och designer garanteras du hitta något som passar barnens behov, storlek och smak. Vi har även jackor för baby, så att de yngsta i familjen också ska kunna utforska världen året om. Hos oss hittar ni alltid plagg av hög kvalitet och med smarta funktioner för era barn att trivas i. Handla enkelt och tryggt online hos oss och få det hemlevererat inom kort.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer