Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Ytterkläder

Ytterplagg för hela året

Lek och bus utomhus är det bästa som finns! Se till att klä barnen i varma och tåliga kläder så att de kan leka obekymrat i såväl regn som snö eller i vårsolen. Vi har samlat många olika ytterplagg barn men också mindre kläder för bebisar. Beroende på om du letar efter en ny vinterjacka till fjällresan eller en skön vår- och höstjacka har vi något för alla tillfällen. När det kommer till just vinterväder är det viktigt att hitta ytterplagg barn som inte bara är varma, men som också står emot vind och väta på ett effektivt sätt.

Filtrera

Overall
Babyoverall
Vinteroverall
Jackor
Vår & Höst-jackor
Vinterjackor
Skalkläder
Skaloverall
Skaljackor
Skalbyxor
Termobyxor
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Rosa
Svart
Vit
Bobo Choses
Didriksons
Elodie
En Fant
Fixoni
Geggamoja
Konges Slöjd
Liewood
Lindberg
Livly
Melwing
Mini Rodini
Voksi

Pris

159produkter

Sköna termobyxor, jackor och overaller

Vi har riktigt sköna och varma ytterplagg baby och barn från bland annat Lindberg och Geggamoja. Jackorna är välvadderade och har smarta muddar i ärm- och benslut som förhindrar att snö kommer in där.

Beroende på barnets ålder har vi separata vinterjackor som passar utmärkt till både dagis och skola, men även overaller till mindre barn. Overaller håller ofta värmen extra bra eftersom det inte finns någon glipa som släpper in kall luft och snö.

I vårt utbud av ytterplagg barn kan du hitta både underställ, jackor, termobyxor och overaller. För bebisar och små barn har vi gosiga overaller som är välvadderade. Dessa har inbyggd luva och två långa dragkedjor på framsidan som gör det extra lätt att ta på och av overallen. För barn har vi även termobyxor, dessa är väldigt bra för lek och stoj i snön eftersom den höga modellen gör att ingen snö kan komma in. Längst ner vid byxsluten finns även praktiska resårband som ser till att byxan hålls nere och inte glider upp.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16