Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bäst i test

Babyprodukter

Babybjörn Bärsele Move

Babybjörn Move är en bärsele med hög bärkomfort med inbyggt ryggstöd och midjebälte för användning redan vid födsel till och med 15 månader (max 12 kg/85 cm). Den är lätt att ta på och av och är tillverkad i mjuk, luftig och sval 3D-mesh!

Från nyfödd

Move fungerar redan från första dagen, (min 3,2kg/53cm) helt utan spädbarnsinlägg och växer med ditt barn, den är otroligt enkel att helt utan hjälp ta på och av. Den erbjuder rätt stöd för rygg, ben och höfter. Selen är stadig och stödet för huvud och nacke är givetvis justerbart. Skulle det ske en liten olycka är den även lätt att bara torka av. När du vaggat färdigt är det lätt att lägga ner ditt barn utan att det vaknar!

Bärselens olika lägen

Liksom många andra bärselar på marknaden erbjuder även Babybjörn Move möjligheten att vända på ditt barn, men Move's är även klassad som "höftvänlig" enligt International Hip Dysplasia Institute tack vare sin breda sittyta som ser till att ditt barn alltid sitter bekvämt.

Konstruktion

Bärselen Move från Babybjörn är genom sin smarta konstruktion bekväm att bära korta som långa stunder, för både för dig och ditt barn. Perfekt för långa promenader om du inte vill ha med dig barnvagnen i och med det inbyggda ryggstödet, midjebältet och de vadderade axelbanden som fördelar vikten jämt och behagligt! Det luftiga nättyget andas och gör det svalt och skönt för er båda. En riktigt smart funktion är att selen är tvådelad, en del som sitter på dig och den delen som ditt barn sitter i. Du kan då enkelt ställa in storleken helt utan hjälp för dig och sedan haka på ditt barn vars del du också kan ställa in storleken på separat.

Tillbehör

Det finns en haklapp som snyggt kan fästas och ett vindtätt överdrag till din Babybjörn Move om det skulle blåsa kallt när ni ska ut på promenad!

BBhugme gravid & amningskudde

Om du vill ha en kudde som täcker i princip alla behov under din graviditet och amningstiden är BBhugme vad du letar efter. Den växer med dig och ditt barn och när du inte använder den kommer din partner garanterat vilja ha den. Kudden är utformad och framtagen av tre specialistet inom muskel- och skelettbesvär hos barn och gravida.

Design och funktion

Redan under en tidig graviditet är BBhugme skön att ha både som huvudkudde och att ligga och krama om, tack vare längden kan du ha den längs med hela kroppen och ändå ha den som stöd mellan benen. Tycker du att kudden är för hård eller mjuk kan du enkelt strama åt eller släppa på ändarna och få en annan "konsistens" på kudden. När ditt barn kommit till världen kan du antingen lägga den i knät när du ammar, ha den som ryggstöd eller knyta den kring dig för känslan av en mer traditionell amningskudde! Den blir på så vis multifunktionell kudde, men den är även väldigt snygg, du behöver inte stoppa undan den när den inte används. Den kommer i flera olika färger som passar de allra flesta hemmen!

Bärselens olika lägen

Kudden är fylld med ESP-kulor som väger otroligt lite, dessa kulor suger inte åt sig fukt och har valts ut tack vare sin antibakteriella och anti-svamp-egenskaper. Kudden känns alltid lätt och luftig vilket verkligen är skönt för dig som är varm eller lätt blir varm! Det här valet av stoppning gör även kudden väldigt enkel att forma precis som du själv vill. 

Varför en BBhugme-kudde?

Klädseln på den här kudden är antibakteriell, svettavvisande och tvättbar i 40 grader, kudden kan tvättas i 30 grader eller handtvättas. Den levereras i en slitstark väska som underlättar när du vill ta med den (det vill du!. Den är lång, hela 1,5 m som längst och väger inte mer än 2 kilo. Stoppen i ändarna är tillverkade i BPA-fri silikon och kan användas som bitringar. Den kan dessutom användas som babynest! Miljöaspekten i tillverkningen är viktig och därför har BBhugme valt OEKO-TEX certifierad Bambu till överdraget - som även kan tvättas i 40 grader. Kudden kan handtvättas eller i 30 grader.

   

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30