Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Amningskuddar & gravidkuddar

Amningskuddar gör amningen bekvämare
Amningen är en period i livet som man sällan glömmer. Det är en mysig period där du som mamma verkligen knyter an till ditt barn. Många upplever amningen som trevlig och kärleksfull men trots detta kan amning vara mycket belastande. Att bära sitt barn under amningen kan vara påfrestande för både rygg, axlar och nacke, men det finns bra knep. Genom att köpa en skön amningskudde blir det inte bara skönare för dig att amma, det blir bekvämare för din bebis också.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Svart
Vit
Bbhugme
Candide
Done By Deer
Doomoo
Ergobaby
Fabrik40
Filibabba
Formfix
Kaxholmen
Konges Slöjd
Najell
Ng Baby
Rätt Start
Sebra
That's mine
Vinter & Bloom

Pris

102produkter

Billiga och bekväma amningskuddar

Vi erbjuder många olika typer av amningskuddar, exempelvis cirkelformade kuddar som nästan påminner om en nackkudde och runda mjuka kuddar. Här kan du även hitta gravidkudde av hög kvalitet. En gravidkudde kan vara oerhört bekväm att sova på under tiden då magen är väldigt stor. Du kan välja mellan flera former och storlekar hos oss.
Här finns mindre och större modeller samt olika former. Vad är egentligen skillnaden? Ofta handlar det om smaksak, en del kvinnor föredrar att använda sig av den boomerangformade kudden och andra den som mer påminner om en falukorv. Boomerangkudden lägger du framför dig och knyter sedan fast den med hjälp av snören runt midjan. Här kan du även hitta våra populära armpuffar. Dessa är amningskuddar som du trär över armen och som gör det bekvämare för dig och din bebis under amningen. Förutom vårt utbud av olika kuddmodeller och storlekar, kan du även välja mellan många vackra mönster och färger. Kanske vill du att kudden ska matcha soffan hemma? Eller kanske barnvagnen? Hitta din favorit bland färger som grönt, grått, rosa och blått och välj mellan fina motiv med dinosaurier, Bamse, Pingu och prickar.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16