Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny


BLACK THURSDAY 2021


Håll dig uppdaterad om våra erbjudanden genom att följa oss på sociala medier och signa upp för vårt nyhetsbrev nedan. Missa inget viktigt! 

Följ oss på Instagram och signa upp på vårat nyhetsbrev för att 

vara först att ta del av våra erbjudanden.Följ oss på

BabyWorld Instagram
BabyWorld Facebook

Black thursday


Årets i särklass störst shopping vecka är i slutat av november, så kallade Black Week. Ursprungligen var det bara på fredagen som var den stora dagen. Det är fredagen som har sitt ursprung i de fysiska butikerna sedan länge i USA, men med tiden har det tagit sig till Sverige och sedan online. Med åren har erbjudanden och försäljningen spridit sig till hela veckan. Där Black Thursday är dagen innan den största dagen - Black Friday. Normalt är det unika erbjudanden som gäller just denna dag. Så håll dig uppdaterad genom att följa oss på instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30