Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bilspegel

Undvik stressiga situationer i bilen! En baksätesspegel är en bilspegel som underlättar för dig som kör. Med en rätt monterad bilspegel till barn så kan man, som förare, ha god uppsikt över barnet som sitter i baksätet fastän att hen sitter i en bakåtvänd bilbarnstol. Om ditt barn gråter och du inte kan se det är det lätt att du blir orolig och stressad, i trafiken kan det leda till onödig stress och i värsta fall olyckor. En bilspegel låter dig smidigt ha visuell kontakt med din baby. Här klickar du enkelt hem en bilspegel som underlättar bilresorna med små barn.

Filtrera

Babblarna
Besafe

Pris

3produkter


Full koll på barnet

Som nybliven förälder är det lätt att stressa upp sig när barnet gråter eller är missnöjt. Under bilresan kan det kännas extra jobbigt då det kanske inte går att stanna bilen på en gång. Med hjälp av en smart och enkel spegel kan du som förälder alltid ha full koll på barnet som sitter i en bakåtvänd bilbarnstol.


Hur fungerar dem?

Hos oss hittar du flera olika typer av bilspeglar till bilen. Gemensamt är att de är lätta att sätta upp, man fäster dem helt enkelt med hjälp av ett band som träs runt om nackstödet i baksätet. Väl på plats på baksätets nackstöd kan du nu övervaka ditt barn från bilens backspegel i framsätet. Speglarna är tillverkade av barnsäker plast och de ger en så bra vinkel att du nu kan se ditt barn oberoende av hur det rör sig i sin bilbarnstol. Det finns flera typer av bilspeglar till barn, vissa kan rotera i 360 grader och vissa har en inbyggd belysning så att du har god uppsikt även vid mörkerkörning. Med en baksätesspegel kan du ta det lugnt och slippa stressen av att inte veta vad som händer i baksätet av bilen. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16