Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bältessamlare & Bältesskydd

I vårt utbud hittar du praktiska tillbehör som underlättar vardagen med barn i bilen. Bältessamlare förhindrar ditt barn att själv ta sig ur bilstolen genom att hålla ihop bilstolen egna bälten. Från Cybex kommer den innovativa SensorSafe-klämman som larmar din mobil via push-notiser. Här köper du även lösa bältesskydd, mjuka muddar att fästa på bilstolens bälte så att det inte skaver mot barnets ömtåliga hud.

Filtrera

Grå
Besafe
Carlobaby
Cybex

Pris

6produkter

Innovativa tillbehör

Det står inte länge på förrän barn försöker ta sig ur bilbarnstolen på egen hand. I takt med att ditt barn blir äldre kan det vara en god idé att säkra upp bilbältet med ett par bältesspännare. Dessa förhindrar effektivt att ditt barn själv kan öppna bälteslåset och på så sätt ta sig ur bilstolen. Från Cybex kommer den innovativa SensorSafe som fästs på bilstolens säkerhetsbälte och kopplas upp mot din smartphone. SensorSafe skickar push-notiser till din mobil om ditt barn lyckas öppna den. Den övervakar även temperaturen i bilen och larmar om det blir för varmt eller kallt. SensorSafe kan också meddela dina nödkontakter och dela information om var bilen befinner sig. Finns i två storlekar, till babyskydd och bilstolar (läs mer om vilka modeller den passar på under produktinformationen).


Mjuka muddar förhindrar skavande bilbälten

Oftast ingår mjuka muddar när du köper en bilbarnstol. Hos oss kan du även köpa dem som lösa tillbehör, praktiskt om de skulle ha råkat kommit bort av olika anledningar. Eftersom barnens hud är extra känslig känns det skönt med ett par vadderade skydd, inte minst om ditt barn ofta somnar i bilen!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30