Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bältesstol framåtvänd 15-36 Kg

Bilbarnstol för äldre barn mellan fyra och sex år
Som barnförälder märker du väldigt tydligt hur snabbt tiden går. Ena sekunden var ditt barn bara en liten bebis som knappt kunde sitta på pottan själv utan att nästan ramla i. Nu är barnet fyra, fem eller sex år och kan både prata, springa och leka roliga lekar på egen hand. När ditt barn börjar nå fyra års ålder är det dags för en ny bilbarnstol. Söker du kvalitetsprodukter till bra priser har du kommit helt rätt.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Gul
Lila
Röd
Svart
Axkid
Besafe
Britax
Cybex
Maxi-Cosi
Silver Cross

Pris

35produkter

En bilbarnstol som växer med barnet 

Vi har framåtvända bilbarnstolar för barn som väger mellan 15 – 36 kg. Vi väljer bara ut produkter från varumärken som vi vet håller hög kvalitet. Du hittar bilbarnstol till 4-åring, 5-åring och 6-åring från varumärken som Cybex, Besafe, Britax och Maxi-Cosi. Vi försöker hela tiden hitta nya varumärken vars bilbarnstolar klarar av de höga krav vi ställer på vårt utbud.

Dagens moderna bilbarnstol är utrustad med monteringssystem som är baserade på ISOFIX. Det är ett enkelt system som du klickar fast i två fästen. Dessa fästen, som kallas ISOFIX, finns mellan sätet och ryggstödet hos alla europeiska bilar som tillverkats från 2004 och framåt.

När du ska beställa bilbarnstol till din 4-åring kan du hitta flera bilbarnstolar i olika prisklasser hos oss. Det är kan vara skillnad mellan bilbarnstol och bilbarnstol. Vissa är helt enkelt en bekväm stol som fyller alla säkerhetskrav och går att ställa in på olika sätt. Söker du en billig bilbarnstol kan du hitta bra alternativ som använder den traditionella bältesmetoden för fästning.

Du kan även hitta nyare och dyrare bilbarnstolar med fler funktioner. Många av dessa kan även anpassas storleksmässigt, vilket innebär att de fungerar utmärkt även efter att barnet har växt till sig. Oavsett vilken bilbarnstol du väljer är vi på BabyWorld säkra på att du kommer att bli nöjd med ditt köp. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30