BLACK WEEK
15% på nästan alla ord. priser med kod: BW15

villkor gäller*

Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Barnvagnsgardin

Barnvagnsdraperi, barnvagnsgardin, solskydd till barnvagn, barnvagnsskydd. Kärt barn har som bekant många namn. Med ett barnvagnsdraperi skyddar du din lilla både från väder, insyn och i viss mån även från störande ljud. En barnvagnsgardin kan hjälpa ditt barn att komma till ro och somna lättare oavsett om ni är ute på stan, åker kollektivtrafik eller promenerar i naturen. Hos oss hittar du skydd från flera kända och populära varumärken. 

Filtrera

Beige
Grön
Gul
Rosa
Svart
Vit
Geggamoja
Kurtis Baby Peace
Sun Seal
Sunseal

Pris

10produkter

Multifunktionella skydd

Barnvagnsdraperier är utvecklade för att ge ett effektivt skydd utan att täppa för och sörjer för god ventilation i vagnen. Samtidigt skyddar de ditt barn mot ljus, ljud och insyn från omgivningen. Eftersom en del barn lätt blir distraherade av allt som händer runt omkring dem så kan ett barnvagnsdraperi ge dem den ro de behöver för att kunna somna skönt i barnvagnen.


Hur fungerar dem

De allra flesta barnvagnsdraperier fungerar även att fästa på ett babyskydd. Du fäster enkelt barnvagnskyddet på barnvagnens sufflett, antingen med hjälp av medföljande barnvagnsringar eller med knytband. Vissa skydd kan fästas på olika sätt, antingen som en gardin eller som ett luftigare ”segel”. Barnvagnsdraperier kan användas på både liggdel och sittdel förutsatt att du har en sufflett monterad på barnvagnen. Skyddet från Sunseal kan även användas som en filt. På BabyWorld handlar du smidigt ditt barnvagnsdraperi med snabb leverans!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30