Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Napphållare

Napphållaren är ditt barn och nappens bästa vän. Napphållaren hjälper dig att hålla koll på ditt barns napp så den aldrig försvinner ur ens sikt och alltid finns nära till hand. Napphållarens ring för du över nappens sköld samt fäster på ditt barns plagg, lekmatta, eller i snuttefilten. Hos Babyworld finner du många olika varianter och varumärken för att du ska hitta just din favorit.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Svart
Vit
Apple Park
Bjällra Of Sweden
Cam Cam
Done By Deer
Elodie
Filibabba
Franck & Fischer
Geggamoja
Happy Horse
Jack o Juno
Kikadu
Konges Slöjd
Les Enfants
Liewood
Mam
Mushie
Nattou
Nibbling
Nuk
Saga Copenhagen
Sebra
Teddykompaniet
Tommee Tippee

Pris

107produkter

Nappband, napphållare med gosedjur eller snuttefilt och bitvänliga napphållare

Att en napphållare är ett utomordentligt sätt att alltid ha koll på vart nappen befinner sig kan nog alla som testat dem skriva under på. Hos oss hittar du napphållare i många olika varianter. Här hittar du napphållare med pärlor i trä och silikon som också fungerar som bitleksaker. Att bita på dessa lindrar ömmande tandkött vid tandsprickning. Vi har också ett flertal fina napphållare som sitter på en snuttefilt som ditt barn kan gosa med för extra tröst. Här köper du populära napphållare från Livly och danska Konges Slöjd. Mushie, Elodie Details och Fillibabba erbjuder många trendriktiga napphållare som matchar ditt barns kläder perfekt, oavsett säsong!


Handla napphållare online

I vårt breda utbud av napphållare och andra populära babyartiklar online kan du som kund shoppa i lugn och ro, i ditt eget hem. Vi erbjuder alltid babyprodukter med hög kvalitet och våra inköpare har finkammat marknaden på de allra finaste produkterna.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30