Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Stickade Filtar


Stickade filtar och plädar blir allt mer populärt i våra hem som en värmande snuttefilt i sängen, men också som en härlig inredningsdetalj. Här har vi samlat ett brett sortiment av stickade filtar som gallerfilten och många fler. Välj bland varumärken som Elodie Details, Jollein, Mini Dreams och Vinter & Bloom för att hitta just din favorit. 

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Lila
Orange
Rosa
Vit
2B Baby
Bumble B
Cam Cam
Done By Deer
Elodie
Jollein
Joolz
Mini Dreams
Ng Baby
Oopsy
Stokke
Vinter & Bloom

Pris

75produkter

Stickade Filtar 


Här på babyworld hittar du ett brett utbud av stickade filtar i olika färger och varianter. En populär variant genom tiderna är gallerfilten som med sin struktur skapar en behaglig känsla och god andningsförmåga för dig och ditt barn. Vi har här samlat stickade filtar och plädar från populära varumärken såsom Elodie, Cam Cam, Vinter & Bloom och många fler. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30