Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Snuttefiltar

Trygga, gosiga och mysiga snuttefiltar till baby. En snuttefilt blir snabbt en av de viktigaste sakerna i hemmet, åtminstone under de första åren. För barn är snuttefilten säker och trygg. När de behöver tröst eller närhet och du som förälder inte finns tillgänglig kan snuttefilten vara till hjälp. Här på BabyWorld har vi samlat in flera olika typer av snuttefiltar. Du hittar enkla just din faovrit bland vårt breda sortiment. 

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Svart
Vit
Apple Park
Babblarna
Bibs
Bright Starts
Cam Cam
Done By Deer
Elodie
Geggamoja
Happy Horse
Jack o Juno
Jellycat
Jollein
Kids Concept
Kikadu
Konges Slöjd
Les Deglingos
Les Déglingos
Les Enfants
Liewood
Littlephant
Meiya & Alvin
Nattou
Rätt Start
Saga Copenhagen
Summerville
Teddykompaniet
That's mine
Tikiri
Zazu

Pris

177produkter

Snuttefiltar från olika varumärken och i olika prisklasser

Eftersom snuttefilten kan bli väldigt viktig för barnet kan det vara smart att köpa två stycken. På så sätt undviker du smidigt en katastrof om du skulle glömma snuttefilten någonstans eller kanske behöva tvätta/laga filten. Alla är de mjuka och sköna mot huden.Oavsett vad du köper från oss på BabyWorld har vi försökt se till att du alltid har många alternativ att välja mellan. Vi vill kunna erbjuda något som passar alla familjer, oavsett preferenser och budget. De fina snuttefiltarna du hittar här är inget undantag. Vi har flera olika varumärken för dig att välja mellan och priserna skiljer sig åt ganska mycket. Alla snuttefiltar som du hittar här håller hög kvalitet, oavsett pris. Vissa snuttefiltar är stora, mysiga och enfärgade. Andra är lite mindre men har roliga former eller ser ut som ett glatt djur. Kolla gärna igenom vårt sortiment av snuttefiltar för att hitta en som du tror kommer att passa dig och ditt barn. Du kan alltid köpa in snuttefilten tidigt och använda den vid amning och för att bädda in ditt barn och på så sätt skapar bebisen snabbt ett band med sin snuttefilt.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: 7 - 16
Lunch: 12:30 - 13:30