Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Muslinfiltar


Muslinfilten är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad de naturliga materialen bomull och bambu som ger god andningsförmåga. Muslinet är otroligt mjukt och har många användningsområden och det bästa av allt - efter tvätt får filten en härlig krinkel-effekt som gör filten ännu mysigare!

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Svart
Vit
Aden+Anais
Babyono
Bobo Choses
Cam Cam
Done By Deer
Elodie
Filibabba
Garbo&Friends
Jellycat
Jollein
Kikadu
Konges Slöjd
Les Enfants
Liewood
Mini Dreams
Mushie
MuslinZ
Pippi
Saga Copenhagen
Sebra
Summerville
That's mine
Vinter & Bloom

Pris

146produkter

Muslinfiltar 


Muslinfilten är babyfilten med många användningsområden. Tack vare sin goda andningsförmåga används muslinfilten som amningsfilt, snuttefilt och mysfilt plus mycket mer. I och med att muslin materialet även är extra skonsamt mot din bebis känsliga hud gör muslinfilten till en säker kompanjon i många hem.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30