Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Tallrikar & Skålar

Tallrikar & skålar för barn
När barn ska äta kan vad som helst hända. Maten kommer att hamna lite överallt, besticken kommer användas till lite allt möjligt och tallrikar och skålar kan snabbt hamna på golvet. Tursamt nog finns det gott om barntallrikar i både porslin och plast som klarar av denna hantering. Här på denna sida har vi på BabyWorld samlat ihop ett stort utbud av tallrikar och skålar som barn kan använda. De är dessutom roligare än de vanliga tallrikarna som alla stora barn och vuxna äter på.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Vit
Babblarna
Babybjörn
Babylivia
Bambino
Buttericks Leco
Cam Cam
Design Letters
Done By Deer
Everyday Baby
Greta Gris
Herobility
Kg Design
Liewood
Livly
Miniware
Munchkin
Mushie
Nattou
Nuk
Oogaa
Pufz
Rice
Rätt Start
Sebra
Skip Hop
Talking Tables
That's mine
Twistshake
Virgel

Pris

238produkter

Köp ny tallrik till barn

Vårt utbud av barntallrikar består av alla möjliga roliga tallrikar med fina motiv. Du hittar tallrikar med populära karaktärer från Disney, tuffa superhjältar, lustiga djur och fina färger. Förutom just Disney har vi hämtat in tallrikar och skålar från varumärken som Rätt Start, Done by Deer, Munchkin och många fler.

Vi har inte bara samlat in barntallrikar i plast och porslin. Hos oss kan du även hitta passande barnbestick, tjusiga haklappar, hållbara muggar och flaskor samt skyddande underlägg. Vi har helt enkelt allt du behöver för att ditt barn ska kunna äta på ett roligt och säkert sätt. Naturligtvis har vi mycket mer än bara produkter för barn som vill äta och dricka. Kolla gärna in alla våra leksaker, barnvagnar, möbler till barnrummet eller andra produkter som passar utmärkt för barn och föräldrar.

När du handlar hos oss kan du alltid räkna med att få bra priser och produkter som håller hög kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta bra varumärken vars produkter klarar av de höga krav som vi och våra kunder ställer. Idag kan du hitta runt 10 000 olika artiklar i vårt sortiment och vi blir hela tiden större. Om det finns något du undrar kring våra produkter, tveka inte att skriva till oss genom chatten!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30