Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Diskborste nappflaskor

Det är inte alltid lätt att komma åt alla sidor och vrår på en nappflaska!

Filtrera

Dr.Brown
Mam
Munchkin
Nuk

Pris

4produkter

Håll nappflaskor och tillbehör rena med en flaskborste

Rengöring av nappflaskor är en av många vardagssysslor som är viktiga för att hålla ditt lilla barn frisk. Med en praktisk flaskborste blir jobbet enkelt och väl genomfört. Den kan rengöra på ställen som en vanlig disktrasa eller dina händer inte klarar av att komma åt. Vi erbjuder borstar från Tommee Tippee, Philip Avent och Esska som alla är specialister på barn- och babyprodukter. På så sätt kan du vara säker att erbjudas hög kvalitet och smart design. Flaskborstar med olika storlekar på borstet gör att du enkelt kan rengöra både insidan på nappflaskan och små delar som dinappar.

Flaskborste och rengöringstillbehör online

Designen på flaskborstarna är anpassad för att ligga säkert i handen utan att glida, även när handtaget är vått. Genom att rengöra nappflaskan ordentligt med en flaskborste kan du vara säker på att få bort rester från mjölk, juice och puréer. Komplettera gärna med ett rengöringsmedel anpassat för nappflaskor och babytillbehör. Med naturliga enzymer hjälper det till att bryta ner även de mest envisa resterna. När du beställer rengöringstillbehör från oss på BabyWorld kan du räkna med snabba leveranser och bra service. Vi erbjuder både försäljning online och vi våra fysiska butiker i Uppsala och Västerås.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16