Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Haklappar

Haklappar för de söliga barnen
De haklappar du hittar hos oss kommer från välkända och etablerade varumärken vars produkter håller hög kvalitet. Vi erbjuder bland annat haklappar från Elodie Details, Färg & Form, Done by Deer, Kaxholmen, Ng Baby och många fler. I vissa fall kommer de som enskilda haklappar men i andra fall kan de finnas flera haklappar i samma paket. Här på sidan kan du även hitta sittdyna till matstol, ett utmärkt skydd mot mat som råkar hamna utanför haklappen och ned på stolen.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Svart
Vit
Addbaby
Babblarna
Babybjörn
Babylivia
Bjällra Of Sweden
Bobo Choses
Cam Cam
Celavi
Design Letters
Done By Deer
Elodie
Everyday Baby
Franck & Fischer
Herobility
Jollein
Kaxholmen
Konges Slöjd
Liewood
Livly
Miniware
Mushie
Nattou
Ng Baby
Oops
Oopsy
Pufz
Rätt Start
Saga Copenhagen
Sebra
Smallstuff
Soothetime
Summerville
Tommee Tippee
Tullsa
Twistshake

Pris

251produkter

Köp ny haklapp

Alla barn kommer att söla. Det är helt enkelt oundvikligt. Det du däremot kan undvika är att få alltför mycket mat på tröjan och golvet. Detta gör du med hjälp av en fin liten haklapp. Vi på BabyWorld har samlat ett stort utbud av haklappar för baby. De är roliga, söta, väldesignade och passar allihop utmärkt för de små barnen som gärna gillar att spotta ut maten då och då. Det spelar egentligen ingen roll hur haklappen ser ut eller vad den är gjord av så länge den finns där. Kladdiga kläder är inte särskilt roligt och det kan även vara svårt att få bort vissa fläckar från de fina kläderna. En tjusig haklapp är ett enkelt och utmärkt skydd. Kom ihåg att vi på BabyWorld även har många fler produkter som passar bra till matbordet. Vi har exempelvis barnvänliga bestick, fina tallrikar samt tåliga muggar och flaskor.

Produkter för barn som ska äta och dricka är bara en liten del av vårt stora utbud. Vårt mål är att du som förälder ska kunna hitta allt du behöver för dig själv och dina barn här hos oss. Kolla gärna igenom vårt stora sortiment, du kommer garanterat att hitta något du tycker om. Har du frågor kring våra produkter? Skriv gärna till oss på chatten så svarar vi direkt!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30