Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Oopsy


Oopsy tillverkar skötartiklar och babyprodukter som förenklar vardagen för småbarnsföräldrar. Här hittar du praktiska hygienprodukter som till exempel tandborstar, hårborstar, nagelvårdsset, schamporingar och tygblöjor. Oopsy lägger stor vikt på säkerhet, kvalitet och funktion. Allt för att du som förälder ska kunna handla tryggt med vetskapen om att du får det bästa till din baby! Det tycker vi på BabyWorld är viktigt och vi hoppas att du ska hitta det du söker.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Rosa
Oopsy

Pris

29produkter

Funktionella hygienprodukter för små barn

Oopsy erbjuder funktionella hygienprodukter som underlättar er vardag med små barn. Genomarbetad design till rimliga priser, precis som man vill ha det. Här hittar du till exempel Oopsy nässug. Den hjälper barnet att få fria luftvägar i näsan genom att effektivt suga bort slem och snor utan krångel, även på riktigt små barn. Med en praktisk schamporing går hårtvätten som en dans, även för de barn som verkligen hatar att få vatten sköljt över huvudet, en genialisk uppfinning! Oopsys tandborstar i 3 delar är en innovativ uppfinning där man enkelt byter tandborstens huvud vartefter ditt barns tänder växer fram och utvecklas i de olika faserna.


Mjuka bomullsfiltar

Här hittar du också mjuka och sköna stickade bomullsfiltar som passar perfekt som första filt i barnvagnen eller i sängen. I vårt noga utvalda utbud från Oopsy hittar du även praktiska tygblöjor i 5-pack. Att använda tygblöjor är ett miljövänligt alternativ och efter att blöjperioden är över kan du återanvända dem som städtrasor i hemmet. Kom ihåg att varje gång du sätter på en tygblöja sparar du en engångsblöja - använder du tygblöja en gång om dagen sparar du 365 engångsblöjor på ett år. Fantastiskt eller hur?

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30