Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Nibbling Napphållare


Nibblings söta napphållare är tillverkade av silikon som är ett slitstarkt och ofarligt material som även lämpar sig som material till bitleksaker. Napphållarna från Nibbling är därför en 2 i 1 produkt, de håller reda på ditt barns napp samtidigt som de är sköna att bita i när det kliar i barnets mun i samband med tandsprickningen. Välj mellan flera fina färger och motiv!

Filtrera

Nibbling

Pris

8produkter

Glöm nappar som hamnat på marken under promenaden! Nu är det superlätt att alltid ha nappen till hands och du behöver inte oroa dig för att den försvinner under promenaden. Napphållare från Nibbling slår två flugor i en smäll. Den smarta napphållaren ser till att ni aldrig mer behöver leta efter borttappade nappar på promenaden eller hemma. Du fäster den enkelt med ett clip i barnets kläder eller på åkpåsen eller i en filt. Clipet är tillverkat av plast som är skonsamt mot kläderna. Silikonpärlorna är perfekta som bitleksaker när tandlossningen skapar obehag i barnets mun. Genom att gnugga och bita på silikon lindras besvären som kan uppstå och det hjälper även tänderna att bryta igenom och komma fram. De prisbelönta napphållarna från Nibbling kan steriliseras om behovet skulle uppstå.

Kanadensiska Emily Sunderland Sutter startade sin karriär som modedesigner och efter några år i branschen valde hon att ägna sin kreativitet till att designa bitleksaker och amningssmycken. Hennes kollektioner speglar hennes kreativa personlighet och produkterna är designade för att vara säkra samtidigt som de är lekfulla och färgglada. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30