Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

MarMar Copenhagen


MarMar Copenhagen erbjuder tidlösa kläder till barn och baby i hög kvalitet med både funktionalitet och design i fokus. Här hittar du en snygg och hållbar baskollektion som du kan komplettera med plagg från den senaste kollektionen. Färgerna är subtila och jordnära, kvaliteten är den bästa och mönstren är ljuvt diskreta. Plaggens uttryck definieras av sofistikerad klassisk lyx med lantliga detaljer. Ljuvliga kläder för båda pojkar och flickor, dansk design när den är som bäst helt enkelt!

Filtrera

Grå
Lila
MarMar Copenhagen

Pris

34produkter

Babykläder i hög kvalitet

MarMar Copenhagen grundades 2008 av designern Marlene Anine Hamann Holmboe. Grundtanken är att erbjuda en baskollektion i hög kvalitet som tål lek och vardagligt slitage, basen kompletteras med 3 - 4 säsongs-kollektioner varje år. Färger och material är naturnära med en klassisk design, ofta med dragning åt det lantliga. Inspirationen hämtas från gamla böcker och fotografier. Den unika looken i kombination med den höga kvaliteten som kännetecknar MarMar Copenhagens kläder, har fått många nöjda och återkommande kunder. Plaggen är mjuka och sköna att bära, ditt barn kommer att älska dem!

MarMar Copenhagen jobbar med rena naturmaterial och strävar efter att så stor del som möjligt av alla kläder ska vara Öko-Tex certifierade. Man jobbar aktivt för att minska klimatpåverkan i hela tillverkningskedjan och de allra flesta av kläderna sys upp i Europa.

I MarMars Copenhagens fina utbud hittar du kläder som passar till vardag men även till kalas och fest när du vill klä upp ditt barn lite extra fint. Det är just kontrasterna som utmärker MarMar Copenhagens designfilosofi. Man mixar countrychic med coolt urbant, gammalt med nytt, lyxigt med funktionellt. Kollektionerna är lätta att matcha med varandra för att skapa en egen unik look. Kläderna från MarMar Copenhagen tilltalar ögat såväl som plånboken!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30