Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Babyzen

BABYZEN designar produkter för att göra livet enklare för småbarnsföräldrar. YOYO² är en mångsidig vagn som hänger med varje dag, från nyfödd upp i småbarnåren. Vagnen är trots sin nätta design både robust och lättkörd med fokus på komfort. YOYO² fälls upp och ihop på några sekunder och kan förvaras även i de minsta förvaringsutrymmena hemma. På resande fot kan vagnen enkelt bäras över axeln och tar minimal plats i bilen. Ta med YOYO² på tunnelbanan, bussen, hoppa in i en taxi eller flyg¹ till andra sidan av världen!

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Orange
Svart
Vit
Babyzen

Pris

40produkter

Den allsidiga vagnen som fälls upp på några sekunder

Franska Babyzen arbetar för att förbättra rörelsefriheten för oss föräldrar genom att erbjuda en barnvagn som med lätthet kan tas med överallt. Babyzen YOYO kan användas från nyfödd (med liggdel) och upp till dess att ditt barn inte längre behöver åka i barnvagn, den klarar av att bära barn upp till 23 kg (ca 4 år). YOYO är en perfekt cityvagn som är smidig, lätt att manövrera och tar liten plats när du går i butiker. Babyzen YOYO finns i många härliga färger och kan kompletteras med tillbehör som till exempel myggnät, regnskydd, parasoll och åkpåse. Den smarta YOYO+ bag är en rymlig väska som du fäster baktill på vagnen. Fyll dem med matvaror eller allt till picknicken, tack vare att den rullar på egna hjul så förhindrar man att vikten läggs på vagnens chassi. I och med det riskerar man inte att barnvagnen välter på grund av att den blir baktung, en mycket smart innovation från Babyzen!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30