Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Baby Einstein

Baby Einstein har sedan slutet av 90-talet tillverkat babyprodukter med inriktning på interaktiva leksaker till barn och baby. Baby Einstein har många prisbelönta leksaker i sitt utbud och man skapar sina leksaker med barnets upptäckarglädje och nyfikenhet som utgångspunkt. För att nyfikenheten är det som driver oss människor att utvecklas och lära oss. För att kunna växa och överleva måste vi utvecklas.

Filtrera

Baby Einstein

Pris

7produkter

Aktivitetsleksaker för små barn

Leksakerna stimulerar ofta barnets alla 5 sinnen: syn, hörsel, smak, lukt och känsel. Leksakerna från Baby Einstein är utformade i färgglada attraktiva färger och med starka kontraster. När ditt barn är litet är det just dessa kontraster som det först ser. Alla leksakerna är självklart testade och godkända enligt strikta regler och förordningar. Vi har ett brett utbud av populära leksaker som passar till små barn och vi sätter en ära i att erbjuda ett väl genomtänkt utbud från alla ledande tillverkare. På BabyWorld handlar du leksaker till ditt barn enkelt och tryggt med snabb leverans!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: 7 - 16
Lunch: 12:30 - 13:30