Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

2B Baby

2B Baby är ett svenskt varumärke som fokuserar på produkter som underlättar vardagen för småbarnsföräldrar. I utbudet finner du de allra mjukaste tvättlapparna i bambu, mysiga babyfiltar i fleece och klassiska gallerfiltar i bambu. Bambu är ett naturmaterial som har antibakteriella egenskaper och lämpar sig extra väl till bebisar med ömtålig hud. Bambu är också ett allergivänligt material. 

Filtrera

Blå
Vit
2B Baby

Pris

15produkter

Gallerfilt för nyfödda

En gallerfilt (även kallad sjukhusfilt) är en perfekt filt att ha redo hemma innan din babyns ankomst. Det som gör filtarna så praktiska är att de andas och är luftiga samtidigt som de ger värme till den lilla. Tack vare ”hålen” så kan luft passera när det är varmt så att filten svalkar skönt. Samma ”hål” isolerar och ger värme när det drar kallare. Här hittar du även en skön sömlös graviditetsgördel som ger stöd och avlastar din rygg under din graviditet. Den är även skön att bära efter förlossningen när magmusklerna behöver vila sig. I vårt breda utbud av babyartiklar hittar du det mesta du behöver köpa inför ditt barns födelse. Vill du ha hjälp så är du varmt välkommen att kontakta våra duktiga medarbetare i vår kundtjänst som mer än gärna hjälper till om du har några frågor eller funderingar. Som alltid handlar du tryggt och smidigt på BabyWorld med snabb leverans!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30