Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Matstol - Grey Twistshake
Matstol - Grey Twistshake
Matstol - Grey Twistshake
Matstol - Grey Twistshake
Matstol - Grey Twistshake
Matstol - Grey Twistshake
Matstol - Grey Twistshake

Matstol - Grey

6 månader - 3 år
Maxvikt 15 kg
Smidig montering
Färg: Grey
Matstol - GreyMatstol - White
778 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Information

Twistshake Matstol - Matstunden har aldrig varit bättre! Barn från 6 månader sitter bekvämt och mysigt vid matbordet med Twistshake barnstol, designad med funktion och stil. Med Twistshake matstol blir måltiderna med barnet smidigare och renare än någonsin då den både är lätt att använda och rengöra.

Använd från: 6 månader - 3 år (maxvikt 15 kg) 
Ingår: Matstol, bricka, sele & fotstöd

När barnet är stort nog att sitta utan stöd kan selen och brickan tas bort så att matstolen kan växa med barnet i flera år. Vem vill inte att sitt lilla barn ska sitta bekvämt och mysigt vid matbordet?
Twistshake matstol är designad med funktion och stil i åtanke. Med Twistshake barnstol blir måltiderna med barnet närmare, smidigare och renare än någonsin då de minimalistiskt designade delarna gör rengöring och användning superenkel. Brickan är lätt att fästa och ta bort och kan diskas i diskmaskinens översta ställning, samt är designad för att passa perfekt med Twistshake Click-Mat Mini bordstablett i silikon.

När barnet är stort nog att sitta utan stöd kan selen och brickan tas bort så att barnstolen kan växa med barnet i flera år. Den medföljande justerbara selen är mycket enkel att använda och montera tack vare de smarta klämmorna. För extra komfort, använd den vadderade twistshake-kudden som är tillverkad just för denna barnstol, säljs som ett extra tillbehör.

Monteringen görs inom några minuter tack vare den enkla konstruktionen.
Barnstolen är gjord av polypropen och FSC-märkt bokträ. Selen är tillverkad av högkvalitativ polyester och polypropen.
Twistshake Barnstol i kombination med selen och brickan uppfyller EN 14988: 2017 och är avsedd att användas för barn som kan sitta upp utan hjälp och upp till 3 år eller en maxvikt på 15 kg

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig