Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Sun Bedside Crib - Vit Troll
Sun Bedside Crib - Vit Troll
Sun Bedside Crib - Vit Troll
Sun Bedside Crib - Vit Troll

Sun Bedside Crib - Vit

2 899 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Sov nära utan att dela säng med din bebis. Sun bedsicecrib 2020 är en funktionell babysäng med mjukt formspråk och låsbara hjul. Detaljerna är uppdaterade efter de senaste säkerhetsföreskrifterna. Använd fristående som liten, smidig babysäng på hjul eller sidosäng att placera bredvid vuxensängen. Tack vare hjulen kan du enkelt rulla sängen dit där du behöver den bäst, oavsett om det är dag eller natt.


  • Mått: Längd: 96 cm | Bredd: 45,5 cm | Höjd: från 73 cm och uppåt beroende på position (+ 6 cm med hjul) 
  • Madrassmått: Längd: 89 cm | Bredd: 40 cm (inte tjockare än 5 cm)
  • Kan fästas vid vuxensäng med höjd från 59 cm - 74 cm (utan hjul) + 6 cm med hjul. Du väljer mellan tio olika lägen.
  • Material: Björk
  • Ytbehandling: Vattenbaserad miljövänlig svensktillverkad lack
  • Säkerhet: Godkänd i enlighet med EU-­standarden av ackrediterat testinstitut, EN1130: 2019
  • Madrass ingår ej.

Fördelen med en bedsidecrib är dessutom att du kan ha barnet nära under natten, vilket till exempel underlättar när bebisen behöver matas eller det är dags att byta blöja. Många upplever också en trygghet i att barn och vuxna kan samsova utan att dela säng och sovyta. 

Denna säng i vitmålad björk har sängbotten som är höj- och sänkbar i totalt tio olika lägen (se mått nedan). På så vis kan den anpassas optimalt efter höjden på föräldrarnas säng. Långsidan har en funktion som kallas dropside och kan fällas till hälften. För att göra det krävs - av säkerhetsskäl - en tvåhandsfattning där du utför två moment samtidigt. Det funkar dock smidigt att både trycka och lyfta/sänka för att ändra position på långsidan. 

OBS! Enligt nya säkerhetsföreskrifter får sängen endast användas som sidosäng intill vuxensäng då dessa är fästa i varandra med fästsystemet som medföljer. Notera också att den fällbara sidan (dropside) i nedfällt läge inte får vara högre än vuxensängens madrass. 


Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer