Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Lukas Säng/Soffa Vit 3 i 1 Troll
Lukas Säng/Soffa Vit 3 i 1 Troll
Lukas Säng/Soffa Vit 3 i 1 Troll
Lukas Säng/Soffa Vit 3 i 1 Troll

Lukas Säng/Soffa Vit 3 i 1

2 999 kr
Online
Tillfälligt slut i lager
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Troll Spjälsäng 3 i 1 Lukas är en spjälsäng som barnet kan använda länge även efter den växt ur den genom att den går att förvandla till en soffa. Botten kan regleras i tre höjdlägen, vilket gör det lätt att anpassa sängen efter barnets förmåga att sitta, klättra och stå upp i sängen. Sängen kan även kompletteras med en juniorsida när barnet börjar klättra ur sängen, denna säljs separat. Sedan när barnet växt ur sängen så är den godkänd att ta av ena långsidan för att göra om den till en soffa. Kan placeras i tre olika lägen; 27 cm, 42 cm, 54 cm.

Troll har höga kvalitetskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är huvudsakligen tillverkade av massiv, solid Nordisk björk. Troll använder giftfri, vattenbaserad färg som tillverkas i Sverige samt giftfritt lim. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

Mått: H92,5 cm, L125,6 cm och B68,7 cm.

Bäddmått: 120 x 60 cm.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer