Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Skallra Diinglisar Kanin - Brun Teddykompaniet

Skallra Diinglisar Kanin - Brun

Färg: Brun
Skallra Diinglisar Kanin - RosaSkallra Diinglisar Kanin - GrönSkallra Diinglisar Kanin - Brun
109 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Denna söta skallra är ännu ett tillskott till familjen Diinglisar och är den perfekta kompanjonen till den matchande snuttefilten i samma färg. Precis som sina syskon är denna skallra inte bara en rolig leksak utan också ett verktyg för barnets utveckling av hörseln och motoriska färdigheter. Det mjuka ljudet från skallran kommer att locka till lek och utforskning hos den lilla, vilket gör den till en uppskattad del av lekstunden.

Tillsammans med snuttefilten blir skallran en väsentlig del av barnets vardag. Detta presentset är inte bara en uppskattad gåva för den nyfödde, utan också en praktisk och viktig resurs för föräldrarna. Genom att ge barnet möjligheten att utforska världen med hjälp av sina sinnen, bidrar presentsetet till barnets växande förståelse för omgivningen och främjar en positiv utveckling.

Ge din lilla älskling en bit av kärlek och trygghet med Diinglisar Kanin skallra och låt dem utforska världen med glädje och lek.

  • Rekommenderad ålder: från 0 år
  • Material: 100% polyester
  • Tvättbar: 40 grader

Alla gosedjur från Teddykompaniet är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig