Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Diinglisar Stapelleksak Teddykompaniet
Diinglisar Stapelleksak Teddykompaniet
Diinglisar Stapelleksak Teddykompaniet

Diinglisar Stapelleksak

199 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Den omtyckta Diinglisar-kollektion presenterar nu den senaste stapelringleksak tillverkad av mjukaste plysch i samma färgskala som våra populära snuttefiltar.

Denna leksak är inte bara underhållande utan också pedagogisk, då den hjälper till att utveckla barnets finmotorik och koordination samtidigt som det ger en känsla av trygghet och komfort tack vare den mjuka plyschen.

Den är perfekt som en fin doppresent eller som en gåva vid barnets födelse och kommer vackert förpackad med ett sidenband med Teddykompaniet i Båstad tryckt på. Dessutom kan den även användas som en charmig inredningsdetalj på hyllan i barnkammaren för att skapa en ombonad och lekfull atmosfär.

Ett tips är att koordinera stapelringleksaken med en eller flera av våra snuttefiltar i samma färg för en enhetlig och stilren look. Ge din bebis en mjuk, gosig och rolig lekkamrat som kommer att skapa många minnesvärda stunder och lektioner i lekens värld!

  • Storlek: 20 cm
  • Tvättbar: 40 grader

Alla gosedjur från Teddykompaniet är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig