Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Go Babyvakt Parvel
Go Babyvakt Parvel
Go Babyvakt Parvel
Go Babyvakt Parvel
Go Babyvakt Parvel
Go Babyvakt Parvel
Go Babyvakt Parvel

Go Babyvakt

549 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Parvel® är en smartare babyvakt som övervakar rörelse där ditt spädbarn eller barn sover. Jämfört med en traditionell babyvakt som endast fångar upp ljud, kan Parvel® genom att analysera barnets sovmönster, upptäcka och larma både när ditt barn är vaket men även innan, när ditt barn är på väg att vakna. Som förälder kan du då hinna dit i tid med exempelvis en napp eller för att stoppa om och på så sätt få barnet att somna om ifall det behövs, eller bara finnas där när ditt barn vaknar. Placera Parvel® där ditt barn sover, t.ex. i sängen, vaggan eller barnvagnen. Parvel fungerar både utomhus och inomhus och skickar information i realtid i bakgrunden till vår app och larmar så fort något händer. Telefonen kan du använda som vanligt. Parvel® håller koll åt dig.

Parvel® övervakar även temperaturen där ditt barn sover, perfekt när barnet sover exempelvis ute i barnvagnen eller om ni ska ut och gå. T.ex. i sommartider kan temperaturen i vagnen öka dramatiskt på mycket kort tid vilket kan vara direkt farligt för ditt barn. Med en Parvel® i barnvagnen behöver du inte gissa eller oroa dig, Vår babyvakt larmar så fort temperaturen avviker. Självklart kan du välja vilka sensorer du vill ha aktiverade och även ställa in hur känsliga de ska vara så du kan skräddarsy inställningar som passar just ditt barn!

Fördelar med Parvel:

  • Rörelsesensor som larmar, vilket är mer pålitligt än ljudsensor
  • Temperaturövervakning med larm
  • Liten och smidig (sladdlös)
  • Energisnål, medföljande batteri räcker upp till 2 år
  • Oslagbart låg strålning (0,002 W/kg)
  • Kostnadsfri app för övervakning i realtid
  • Inställning för larm utefter önskad sovtid

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer