Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Potta - Räv My Carry Potty
Potta - Räv My Carry Potty
Potta - Räv My Carry Potty

Potta - Räv

Färg: Räv
Potta - KoPotta - RävPotta - KattPotta - Pingvin
499 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

En prisbelönt potta designad för sin ägare. Bärbar för att lätt få följa med överallt där den behövs. Pottan som snabbt blir barnets personliga ägodel och därmed hjälper till att underlätta potträningen.

En potta med ett lock som gör att den kan stängas och bäras med eller utan innehåll. Locket har en gummilist som förhindrar läckage och låter innehållet stanna kvar utan risk att något läcker ut. Efter användning töms pottan i toaletten och torkas därefter ur med toalettpapper och tex en våtservett eller blött papper för rengöring. My Carry Potty är tillverkad i hög kvalitét och lätt att rengöra.

Den allra största fördelen med My Carry Potty är att den är designad för att tilltala barnet som snabbt tar den till sig som en personlig ägodel. Fina klara färger att välja mellan och ett praktiskt handtag så att den kan bäras av både liten och stor. Barnet kan lätt ta med sig sin egen potta till förskolan och alla andra platser för att undvika situationer under potträningen där inte barnet känner sig bekvämt. Detta gör potträningen lättare & roligare!

Tillverkad av 94% återvinningsbart material och utan behov av några engångspåsar är My Carry Potty även ett miljövänligt alternativ. Pottan ersätter behovet av en särskild resepotta då detta är barnets egen potta som kan användas likväl hemma som på resande fot. Den enda pottan barnet behöver!

Material: Hållbar plast
Mått: 26 x 24 x 15 cm
Vikt: 0,86 kg

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig