Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Kore Pro i-Size - Authentic Graphite Maxi-Cosi
Kore Pro i-Size - Authentic Graphite Maxi-Cosi
Maxi-Cosi
(0)

Kore Pro i-Size - Authentic Graphite

Färg: Authentic Graphite
Kore Pro i-Size - Authentic BlackKore Pro i-Size - Authentic GraphiteKore Pro i-Size - Authentic GreyKore Pro i-Size - Authentic RedKore Pro i-Size - Authentic Cognac
1 935 kr
Online
Tillfälligt slut i lager
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Den i-Size kompatibla Maxi-Cosi Kore Pro i-Size gör att ditt barn kan spänna fast sig utan hjälp. Den har ett unikt ClickAssist-ljus som lyser upp spännet för att göra det ännu enklare! Så nästa gång kan ditt barn spänna fast sig själv.
 
 
 • Använd bilens ISOFIX-kontakter och / eller säkerhetsbälte för att installera Kore Pro i-Size bilstol
 • Öppen design i bilstolens botten för snabb och enkel spänne
 • ClickAssist-lampan lyser spännet för att fästa säkerhetsbältet enkelt, även på natten
 • Skyddet kan tas bort
 • Skyddet kan tvättas i tvättmaskinen
 • Justerbart nackstöd och ryggstöd för att passa växande barn
 • Bambutyger reglerar temperaturen för mer komfort
 • Sidoskyddssystem Plus för att skydda barn från farliga sidoeffekter
 • Vikt: 6,1 kg
 • Rekommenderad ålder: 4-12 år
 • Maxlängd barn: 150 cm
 • Mått: 44x51x58-76 cm
 
Installation
Oavsett vilken bil du kör, om den har ISOFIX, kommer vår Maxi-Cosi Kore Pro i-Size att passa. För en säker och stabil installation är barnstolen fäst med bilens bilbälte och ISOFIX-system. För att installera vår Kore Pro i-Size, placera den på baksätet på din bil, klicka på barnstolen på bilens ISOFIX-anslutningar och använd säkerhetsbältet för att spänna fast. Efter ISOFIX-installationen kan din lilla spänna fast sig själv. ClickAssist-lampan tänder spännet varje gång din lilla behöver spänna fast sig. Att fästa säkerhetsbältet har aldrig varit lättare!
 
Visste du att ISOFIX-anslutningen gör barnstolen mer stabil? Visste du att när ditt barn inte sitter i sittplatsen blir det mer stabilt.
 
Nuförtiden har många bilar ISOFIX, så det finns en stor chans att din kommer att ha den också. Om inte, oroa dig inte: vår Maxi-Cosi Kore Pro i-Size kan också installeras utan ISOFIX. Använd säkerhetsbältet i din bil för att spänna fast dig. Om du har några tvivel om denna bilstol, och du är osäker på om den passar rätt för din bil, titta på vår bilmonteringslista för att upptäcka vilken barnstol som passar din lilla bäst.
 
Säkerhet
Hos Maxi-Cosi är din lillas säkerhet vår högsta prioritet. Från spädbarnsbärare för nyfödda barn till bilstolar för 12-åringar är vi här för att hjälpa familjer med glädje in i deras framtid. Eftersom vi bryr oss om att ge föräldrar den säkraste bilstolen, har vi utformat vår Maxi-Cosi Kore Pro i-Size för att uppfylla de högsta i-Size-säkerhetsnormerna.
 
Vår lättanvända Kore Pro i-Size bilstol är designad med ett sidoskyddssystem Plus, vilket ger din lilla överlägset sidoskydd i händelse av att det blir en hård sidokollision. Maxi-Cosi Kore Pro i-Sizes SPS Plus (Side Protection System Plus) minskar risken för skador genom att ta upp kraften från stöten. Förutom den vanliga SPS erbjuder en SPS Plus förbättrad slagabsorberande material som tillförs varje sidovinge. Kombinerat med stötdämpare av glasfiber ger det ditt barn maximal säkerhet. Cocoon shell ger full kroppsskydd på sidan.
 
Det är i deras händer
Maxi-Cosi Kore Pro i-Size är utformad för att göra det enkelt för din lilla att komma i bilstolen och sätta fast spännet, vilket gör att spännet är inom räckhåll. Den här funktionen låter ditt barn sätta in säkerhetsbältet enkelt. En annan unik egenskap hos Kore Pro i-Size är att dess ClickAssist-lampa lyser upp området, vilket gör det ännu enklare för ditt barn att spänna fast sig- särskilt på natten. Det är allt i deras händer!
 
När ISOFIX är anslutet till din bilstol lutar ryggstödet i Kore Pro i-Size att passa din bil. Detta ger din lilla en mer bekväm viloposition. Under många år kommer bilstolen att fortsätta vara bekväm, eftersom den växer tillsammans med din lilla. Du kan fortsätta justera ryggstödets höjd och bredd så att den kan växa med din lilla hela vägen tills de är 12 år!
 
Kore Pro i-Sizes premiumdesign är tillverkad av bambutyger som reglerar temperaturen. Oavsett hur lång resa är, kommer det alltid att vara bekvämt.
 
Avtagbart lock
Allt kan hända på vägen. Din lilla kan bli bilsjuk, eller drycker och snacks kan spillas. I händelse av en liten olycka har vi täckt upp dig! Maxi-Cosis bilstolskydd är avtagbart och tvättbart i maskinen för att hålla det rent hela tiden.

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.