Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Kore i-Size - Authentic Black Maxi-Cosi
Kore i-Size - Authentic Black Maxi-Cosi
Kore i-Size - Authentic Black Maxi-Cosi
Kore i-Size - Authentic Black Maxi-Cosi
Kore i-Size - Authentic Black Maxi-Cosi
Kore i-Size - Authentic Black Maxi-Cosi
Kore i-Size - Authentic Black Maxi-Cosi
Maxi-Cosi
(0)

Kore i-Size - Authentic Black

Färg: Authentic Black
Kore i-Size - Authentic GreyKore i-Size - Authentic BlackKore i-Size - Authentic Graphite
1 699 kr
Online
Tillfälligt slut i lager
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Barn gillar att göra allt själv. Maxi-Cosi Kore i-Size är så enkel att använda, ditt barn kan spänna fast sig själv! Bilstolen i-Size erbjuder överlägset skydd mot sidokollisioner och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.  • Enkel anvädning
  • Använd bilens ISOFIX-kontakter och / eller säkerhetsbälte för att installera Kore i-Size bilstol
  • Öppen design i bilstolens botten för snabb och enkel fastspänning
  • Skyddet kan tas bort
  • Skyddet kan tvättas i tvättmaskinen
  • Justerbart nackstöd och ryggstöd för att passa växande barn
  • Sidoskyddssystem Plus för att skydda barn från hårda sidoeffekter
  • Vikt: 6 kg
  • Mått: 100-150 cm
  • Rekommenderad ålder: 3-12 år 


Installation

Oavsett om du kör en mycket stor eller liten bil, så länge den har ISOFIX, så passar vår Maxi-Cosi Kore i-Size. Barnstolen är fäst vid bilens säkerhetsbälte och ISOFIX, för en säker passform. Placera Kore i-Size på baksätet på din bil, anslut barnstolen till bilens ISOFIX-anslutningar och använd säkerhetsbältet för att spänna dem. När den är ansluten till ISOFIX kommer din lilla att kunna spänna fast sig själv.

Visste du att ISOFIX-anslutningen gör barnstolen mer stabil? När ditt barn inte sitter i barnstolen blir det mer stabilt.

De flesta bilar har ISOFIX idag, och det finns en stor chans att din gör det också. Om inte, kan vår Maxi-Cosi Kore i-Size också installeras med bilens säkerhetsbälte. Om du är osäker på om den här barnstolen passar din bil, hänvisar vi gärna till vår bilmonteringslista för att hitta vilken barnstol som erbjuder den bästa passformen.

Säkerhet

Hos Maxi-Cosi är din lillas säkerhet vår högsta prioritet. Från spädbarnsbärare för nyfödda barn till bilstolar för 12-åringar är vi här för att hjälpa familjer med glädje in i deras framtid. Eftersom vi bryr oss om att ge dig som förälder den säkraste bilstolen har vi designat våra Maxi-Cosi Kore i-Size för att uppfylla de högsta och senaste i-Size-säkerhetsstandarderna.

Vår lättanvända Kore i-Size-bilstol är designad med ett sidoskyddssystem Plus för att säkerställa överlägset sidoskydd i händelse av en skadlig sidokollision. Maxi-Cosi Kore i-Sizes SPS Plus (Side Protection System Plus) minskar risken för en personskada genom att absorbera kraftens påverkan. Förutom en vanlig SPS har en SPS Plus förbättrat slagabsorberande material till varje sidovinge. Kombinerat med stötdämpare av glasfiber ger det ditt barn maximal säkerhet. Cocoon shell ger full kroppsskydd på sidan.

Det är i deras händer

Maxi-Cosi Kore i-Size är utformad för att göra det enkelt för din lilla att enkelt komma in i sin bilstol och spänna fast sig själv. Det öppna utrymmet längst ner på bilstolen ger enkel åtkomst till spännet, så att ditt barn kan ta tag i säkerhetsbältet och säkert sätta i det utan besvär. Det är allt i deras händer!

När ISOFIX-anslutningarna är anslutna till bilens säte lutar Kore i-Size-ryggstödet så att det passar bilens säte för en bekväm position. Bilstolen fortsätter att vara bekväm under många år, eftersom den växer med ditt barn. Ryggstödet justeras i höjd och bredd, anpassar sig till ditt barns tillväxt hela vägen tills de fyller 12 år!

Avtagbart lock

På vägen kanske snacks eller drycker inte alltid hamnar där de ska. I händelse av en liten olycka har vi täckt upp dig! Maxi-Cosis bilstolskydd är avtagbart och kan enkelt tvättas i tvättmaskinen.

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.