Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Matta 130x160 cm Aiden City Kids Concept
Matta 130x160 cm Aiden City Kids Concept
Matta 130x160 cm Aiden City Kids Concept
Matta 130x160 cm Aiden City Kids Concept
Matta 130x160 cm Aiden City Kids Concept

Matta 130x160 cm Aiden City

899 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Rolig lekmatta från Kids Concept. Detta är en perfekt lekmatta för barn som älskar bilar och båtar. Här finns det både vägar, träd, grönområde, stränder och mycket mer att upptäcka. Lanskapet tillhör en del av Aiden City. 

  • Mått: 170 x 130 x 1 cm
  • Vikt: 1,8 kg 
  • Material: Bomull 
  • Skötselråd: Dammsug och rotera mattan regelbundet för jämnt slitage. Använd ett mattunderlägg med halkskydd. Rengöring: Använd alltid golvmunstycket, aldrig en roterande borste, när du dammsuger mattan. Ta bort fläckar omedelbart för bästa effekt. Torra fläckar: Avlägsna omedelbart genom att skrapa försiktigt på fläcken. Skrapa mot mitten av fläcken, dammsug sedan. Våtfläckar: absorbera fläcken med hushållspapper eller med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel. Gnugga inte. Plantorkas. Lufta mattan regelbundet för att få bort damm och minska risk för kvalster. Utsätt inte mattan för direkt solljus. För olika typer av extra svåra fläckar finns olika fläckborttagningstekniker, rådfråga en specialist eller leta efter information online.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer