Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Baddocka Prune Djeco

Baddocka Prune

475 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Prune är en söt POMEA docka att leka och bada med. Dockan har en storlek och lätt vikt som är perfekt anpassad för att passa i famnen hos små barn. Det finns en hel kollektion med lätt retro-inspirerade och trendiga POMEA kläder att utforska för att hitta den perfekta utstyrseln till dockan.

Denna docka är tillverkad helt i behagligt mjuk, oparfymerad vinyl som gör att dockan inte bara tål utan faktiskt älskar att bada. Dockans armar och ben är artikulerade så att de kan vridas och dockan kan sitta ner som en riktig bebis medan huvudet kan vridas åt höger eller vänster och dess sömniga ögon sluter sig när dockan läggs ner på rygg.

Den lilla tjejen kommer klädd i små elastiska kortbyxor och ett rosa linne av bomulls jersey som har en öppning baktill som stängs med kardborrband för enkel påklädning. Dockans huvud, armar och ben har stora öppningar som gör att ni enkelt kommer åt att rengöra dockan även inuti när den har samlat på sig för mycket rester av tvål eller liknande.

  • Rekommenderad ålder: Från 1,5 år
  • Mått: 32 cm lång

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer