Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Amningskudde Flex Candide
Amningskudde Flex Candide
Amningskudde Flex Candide
Candide
(0)

Amningskudde Flex

895 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Candide Amningskudde Flex ger både mamma och barn ett professionellt och stadigt stöd vid amning. Basen är av fast skum och fästes runt mamman med hjälp av ett kardborrband, för att ligga direkt mot kroppen och inte glida iväg. På basen fästes en eller två av de lösa kuddarna efter behov med kardborreband.
Placeras de två kuddarna ovan varandra kommer barnet rejält upp med huvudet, ca 40 graders vinkel, vilket rekommenderas vid reflux (återflöde, kräkning). Den kraftiga vinkeln gör att bröstmjölken faller naturligt och minskar risken för reflux/återflöde.
Kuddarna kan även vändas på basen för att amma tvillingar eller ett barn vid sidan, vilket är vanligast vid dubbelamning. Basen fungerar bra även utan de lösa kuddarna, vid exempelvis liggande amningsposition. Kudden är speciellt framtagen för en funktionell amning med ergonomiskt stöd.
  • Multiposition
  • Bas i skum med band, som fästes runt mamman
  • Två löstagbara mjuka kuddar med kardborreband
  • Tvättbart överdrag och kuddar
  • Ergonomisk
  • Material: Basens top 100% polyester, övrigt 80% polyester 20% bomull. Skum – 100% polyurethan. Lösa kuddar – överdrag 100% bomull, fyllning 100% ployester.
  • Mått: Bas: H 7/12 cm, B 64cm, L 27 cm
  • Tvättråd: 30 grader maskintvätt för överdraget

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.