Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Ant Resevagn Bugaboo
Bugaboo
(1)

Ant Resevagn

5 550 kr
Online
Skickas omgående
Produkten kan köpas i din butik

Information

Bugaboo Ant Resevagn - Liten barnvagn för stora äventyr. Bugaboo Ant är med sina 7,2 kg varumärkets hittills lättaste barnvagn och tack vare sin kompakta hopfällning på bara 55 x 38 x 23 cm (9,03 x 14,96 x 21,65 tum) kan den även plockas med hos de flesta flygbolag. Trots sin superlätta konstruktion är Bugaboo Ant både robust och stark och klarar av ett barn på upp till 22 kg. Den bakre bagagekorgen och den större bagagekorgen under sittdelen ger tillsammans utrymme för 8 kg bagage.

Egenskaper:

  • Liten storlek, stor komfort
  • Ultrakompakt hopfällning
  • Sittdel med två möjliga riktningar
  • Avancerad fjädring
  • Vikt: 7,2 kg
  • Viktkapacitet: 22 kg
  • Mått hopfällning på bara: 55 x 38 x 23 cm

 

Bra saker kommer verkligen i små paket. Bugaboo Ant är varumärkets hittills lättaste och mest kompakta resevagn. Oavsett om du gör dig redo för ditt nästa stora äventyr eller föredrar att hålla dig i kvarteret är Bugaboo Ant fullpackad med smarta och genomtänkta funktioner som gör det lättare och roligare att resa med barn.

 

Integrerad fjädring på alla hjul ger en bekväm åktur som stödjer hela ditt barns vikt. Bugaboo Ant är dessutom lätt att manöverera och köra men en hand. Det är en kompakt barnvagn som är lika bekväm för ditt barn som den är praktisk och smidig för dig, oavsett vart du är på väg.

 

Med Bugaboo Ant kan du välja i vilken riktning ditt barn sitter. Den innovativa, vändbara sittdelen kan placeras vänt mot dig för bättre kontakt eller mot omvärlden när ditt barn vill upptäcka mer.

 

Form möter funktion i den ergonomiskt designade sittdelen som kombinerar både stöd och flexibilitet. Den lutningsbara, stödjande ryggstödet är utformat för att hjälpa barnet att sitta rakt för en bättre hållning och ökad komfort.

 

Bugaboo Ant är designad för familjer som behöver en kompakt barnvagn för alla typer av resor. Vi valde att fokusera all vår erfarenhet inom teknik- och innovation på att skapa ett helt nytt designspråk för Bugaboo Ant. Genom att kombinera högkvalitativ ingenjörsteknik med lätta och hållbara material vill vi ge föräldrar självförtroende att klara av även de tuffaste resorna.

 

Bugaboo Ant är fullpackad med smart design som gör din resa enklare och ditt barns åktur bekvämare. Ingen detalj är obetydlig när det kommer till att resa med barn. Du kan enkelt anpassa barnvagnen efter dina behov med ett styre som är justerbart på höjden och en förlängningsbar sufflett med UPF 50+. Den kompakta resevagnen Bugaboo Ant kommer garanterat revolutionera din resa och blir till ditt bästa resesällskap.

Specifikationer

Recensioner (1)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022