Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

BeKids

BabyWorlds egna varumärke med hållbara produkter våra kunder efterfrågar som vi kan gå i god för!
65 träffar
Populärast
Visar 65 av 65 produkter

BeKids

Kanske har du stött på varumärket BeKids här på BabyWorld, antingen i någon av våra lokala butiker eller här på webbshoppen. BeKids är BabyWorlds eget varumärke, för vilket vi designar och utvecklar noga utvalda produkter som passar alla barnfamiljer. Våran första design var klädstilar, där vi gjorde bodys och nattlinnen i BeKids namn. Sedan dess har vi arbetat med andra kategorier då vi kunnat hitta rätt affärspartners. Den viktigaste utgångspunkten är och har alltid varit att det är produkter som våra kunder efterfrågar och vill ha glädje av och där vi själva är säkra på att vi kan erbjuda hållbara produkter i bra design och som vi kan gå i god för.

Du hittar därför BeKids under olika kategorier, som vi har skapat i samarbete med duktiga proffs och tillverkare hemma och utomlands. Detta gör vi när vi inte har kunnat hitta liknande produkter bland andra leverantörer. Samtidigt ger det oss också en möjlighet att fördjupa oss i detaljerna under hela arbetsprocessen, så att funktion, användbarhet och gott hantverk utgör ramarna för de enskilda samlingarna.

Du hittar BeKids under vårt utbud av möbler, leksaker, textilier och kläder.

Hos BabyWorld kan du hitta kläder, leksaker, textilier och möbler från populära BeKids. Märket producerar kläder för barn som är fria från hälsoskadliga ämnen. Konceptet här är ofta "köp mer och spara mer", och därför säljs mycket av kläderna i buntar, där du till exempel får 3 st bodystockings för ett riktigt bra pris. Med BeKids kan du fylla ditt barns garderob och inreda barnrummet, till rimliga priser. Behöver ditt barn en ny nalle eller springcykel? Då kan du även hitta detta från BeKids på denna sida.

FAQ BeKids

Var grundades BeKids?
BeKids grundades av Babysam i Danmark.
Vad är BeKids för ett varumärke?
BeKids är BabyWorlds eget varumärke, för vilket vi designar och utvecklar noga utvalda produkter som passar alla barnfamiljer.

Den viktigaste utgångspunkten är och har alltid varit att det är produkter som våra kunder efterfrågar och vill ha glädje av och där vi själva är säkra på att vi kan erbjuda hållbara produkter i bra design och som vi kan gå i god för.
I vilka produktsegment finns BeKids?
Du hittar BeKids under vårt utbud av möbler, leksaker, textilier och kläder.