Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
ONE 2 - Brick Melange Axkid
ONE 2 - Brick Melange Axkid
ONE 2 - Brick Melange Axkid
ONE 2 - Brick Melange Axkid
ONE 2 - Brick Melange Axkid
ONE 2 - Brick Melange Axkid
ONE 2 - Brick Melange Axkid

ONE 2 - Brick Melange

Bakåtvänd
61-125 cm
ISOfix
Färg: Brick Melange
ONE 2 - Granite MelangeONE 2 - TarONE 2 - Tile MelangeONE 2 - Brick Melange
7 990 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Axkid ONE 2 är den enda ISOFIX-bilstolen på marknaden som tillåter bakåtvänt åkande upp till ca. 6 månader - 7 års ålder (61-125 cm/23 kg). Enkel och säker installation på 30 sek. Ger det bästa benutrymmet på marknaden, men har ändå flexibiliteten att bli en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden.

 • Godkänd ålder: Ca. 6 månader - 7 år
 • Godkänd vikt: 0-23 kg
 • Godkänd längd: 61-125 cm
 • ISOFIX fästen
 • 5-punkts säkerhetssele
 • Ventilationssystem
 • Avtagbar klädsel
 • Tvättbar klädsel i tvättmaskin 30 grader
 • Inkluderar en insatsdyna för barn mellan 61 och 105 cm

Den säkraste bilbarnstolen Axkid någonsin byggt 
Endast bakåtvända ISOFIX bilbarnstolen på marknaden som är i-Size godkänd upp till 125 cm/23kg eller ca. 7 års ålder. Bilbarnstolen har även klarat ett av världens tuffaste krocktester – det svenska Plustestet.

En bilbarnstol för hela barndomen
 
Axkid ONE 2 kan användas från dag ett ända upp till 7 års ålder (med det extra babyinlägget för nyfödda – Axkid ONE+ 2).

Bästa benutrymmet på marknaden
 
Det dynamiska benutrymmet ger ditt barn det bästa benutrymmet på marknaden samt ger dig enkel tillgång till ditt barn. Tack vare skjutbara stolsteknologin kan den också vara en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden – passar även i de minsta bilarna.

Enkel användning och anpassad för ditt barn
Den skjutbara stolstekniken och det avancerade Sleep Well systemet gör det enkelt att anpassa bilbarnstolen efter ditt barns behov.

Snabb och säker 30 sek installationsgaranti 
Klicka bara i ISOFIX-fästena, fäll ut stödbenet och släpp den automatiska antirotationsbågen och installationen är klar.

Nytänkande lättviktsdesign
 
väger 30 % mindre än andra bilbarnstolar på marknaden och är byggd med mindre plast.

Long range Safety program

Bakåtvänt åkande är upp till 5 gånger säkrare, därför är vi stolta över att kunna erbjuda förlängt bakåtvänt åkande ända upp till ca. 6-7 års ålder. Grundläggande aspekter som kvalitet, hantering, krocksäkerhet och ergonomi är alla utformade för att inte bara tillåta, utan även göra det bekvämt att åka bakåtvänd upp till 6-7 års ålder.

12 steg för nackstödet
Nackstödet på Axkid ONE 2 är justerbart och kan monteras i 12 positioner, vilket möjliggör för att möta det växande barnets behov gällande både längd och komfort.

Kraftabsorberande teknologi
Nackstödet på Axkid ONE2 är designat för att skydda och stödja ditt barns sårbara huvud och nacke vid händelse av en kollision. Nackstödets geometri samt materialval är speciellt utformat för att absorbera krockkrafterna innan de når barnet, vilket ger högsta möjliga säkerhet för ditt barn.

Avancerat Sleep Well System
Steglös lutningsfunktion. Axkid ONE 2 är utrustad med steglös lutningsfunktion för perfekt sömn eller för en bättre upprätt sittställning. Sätt Axkid ONE 2 i viloläge för att minska risken för att ditt barns huvud faller framåt. Axkid ONE 2 kommer även med ett ventilationssystem som hjälper till att kontrollera barnets kroppstemperatur. Advanced Sleep Well System bidrar även till god ergonomi för ditt barn och ger optimal komfort.

Kraftabsorberande teknologi
Nackstödet på Axkid ONE2 är designat för att skydda och stödja ditt barns sårbara huvud och nacke vid händelse av en kollision. Nackstödets geometri samt materialval är speciellt utformat för att absorbera krockkrafterna innan de når barnet, vilket ger högsta möjliga säkerhet för ditt barn.

Sidokrockskydd
25 % av alla krockar är kollisioner från sidan eller snett framifrån, därför är det viktigt att ditt barn skyddas från sidan. Axkid ONE 2 kommer med det innovativa sidokrockskyddet ASIP - Axkid Side Impact Protection. Skyddet har tagits fram tillsammans med ADAC i Tyskland, som är världens mest välrenommerade krockinstitut. ASIP tar upp och fördelar krafterna vid en kollision, vilket minskar risken för allvarliga skador. 

Skyddande ramteknologi
Den skyddande aluminiumramen, som är inspirerad av flygplansteknik, bibehåller strukturen på bilbarnstolen medan de starka stålstängerna motstår och riktar krockkrafterna bort från barnets kropp vid händelse av en krock. Den innovativa lättviktsdesignen väger 30 % mindre än en jämförbar bilbarnstol, vilket också gör Axkid ONE 2 till en mer hållbar bilbarnstol med mindre material i tillverkning.

Automatisk antirotaionsbåge
Den automatiska antirotationsbågen underlättar installationen och säkerställer att bilbarnstolen är ordentligt installerad samt håller bilbarnstolen säkert på plats om olyckan är framme, även vid vältningsolycka. Förutom säkerhetsaspekten ger den automatiska antirotationsbågen mer benutrymme och möjliggör en enkel installation under 30 sekunder.

Dynamiskt benutrymme
Det dynamiska benutrymmessystemet på Axkid ONE 2 erbjuder det bästa benutrymmet på marknaden för ditt barn, och även möjligheten att anpassa bilbarnstolen till en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden. Detta ger inte bara ditt barn högsta komfort och en bilbarnstol att växa i, utan även en hög grad av flexibilitet för dig som förälder.

Skjutbar stolsteknologi för bäst benutrymme
Den skjutbara stolsteknologin på Axkid ONE+ 2 är en unik och patenterad funktion som endast hittas på Axkid ONE-stolarna. Det innebär att stolen är monterad på skenor och kan skjutas fram och tillbaka med bara en hand upp till 30 cm.

Easy installation system
Axkid ONE 2 kommer med en sammanhängande installationsguide på sätet, vilket innebär steg-för-steg-skyltar på stolen samt sex olika säkerhetsindikatorer, utmärkande genom färg eller av vårt ljudsystem för att säkerställa en korrekt, enkel och smidig installation. 

ISOFIX
ISOFIX-systemet uppfanns för att säkerställa att bilbarnstolar monteras korrekt. Det standardiserade systemet gör installation av bilbarnstolen enklare och ännu säkrare eftersom den minimerar den mänskliga faktorn att göra installationsfel.

Ett hållbart val 
Axkid ONE 2 har en stor fördel i livscykeln eftersom den kan användas upp till 7 års ålder. Själva sitsen är lätt att demontera och består av material som till hög grad är enkla att återvinna

En ny generation ISOFIX bilbarnstol
Axkid ONE 2 sätter en ny standard för bilstolssäkerhet. Det är, tillsammans med sin föregångare Axkid ONE, den enda bakåtvända ISOFIX-stolen på marknaden som är i-Size-godkänd upp till 125 cm/23 kg, vilket innebär att ditt barn kan resa bakåtvänt i upp till 3 år längre än i befintliga ISOFIX bilbarnstolar på marknaden. Att resa bakåtvänt är upp till 5 gånger säkrare för barn, därför ingår Axkid ONE 2 i Axkids Long Range Safety program, vilket ger bakåtvänd säkerhet så länge som möjligt.

Nytänkande svensk design – byggd i starkt lättviktsmaterial
Axkid ONE 2 är byggd med en ny och innovativ design som använder aluminium och härdat stål för att skapa en skyddande ramteknologi som fungerar som en skyddande kokong. Själva sätet är byggt i stötdämpande material för att minimera krockkrafter vid kollisioner. Axkid har även lagt till ventilationshål i sätet för att hålla ditt barn svalt under de varma sommarmånaderna. Hela bilbarnstolen väger mindre än 10 kg vilket gör att äldre och tyngre barn kan åka bakåtvänt hela vägen upp till ca 6-7 års ålder.

Bästa benutrymmet på marknaden
Axkid ONE 2 är monterad på skenor vilket tillåter att bilbarnstolen kan skjutas fram och tillbaka med bara en hand upp till 30 cm. Den skjutbara stolsteknologin ger framsätespassageraren extra utrymme när det behövs utan att ta bort bilbarnstolen från bilen, det är bara att skjuta bilbarnstolen mot baksätet. Ingen annan bilbarnstol på marknaden har dessa funktioner, vilket är anledningen till att Axkid ONE 2 ger det bästa benutrymmet på marknaden för ditt barn men ändå kan vara en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden som passar i de minsta bilarna, vilket möjliggör flexibilitet för din familj och dina behov.
Denna unika funktion löser även tidigare nackdelar med bakåtvända säten. Det är lättare att installera ditt barn i sätet eftersom vinkeln är större. För äldre barn kan den skyddande ramen fungera som ett handtag så att de enkelt kan klättra in och ut själva. Det finns inget behov av vridfunktioner som slukar utrymme och därmed gör att barn växer ur stolen snabbare. Äldre barn kan resa bekvämt upp till 7 år eller 125 cm/23 kg och designen på den automatiska antirotationsbågen gör att de får extra benutrymme jämfört med andra bilbarnstolar på marknaden.

Snabb och säker installation på 30 sekunder
Många bilbarnstolar, både framåtvända och bakåtvända, är till viss del felaktigt installerade, vilket försämrar stolens säkerhet. Därför har Axkid ONE 2 ett enkelt installationssystem med sex självförklarande installationssteg och en automatisk antirotationsbåge med inbyggt ljud som talar om för dig när stolen sitter korrekt mot sätet. Kombinationen med ISOFIX-fästen och den innovativa konstruktionen som gör monteringen enkel garanterar vi att du kan installera sitsen på mindre än 30 sekunder.

Komfort från 0-7 års ålder
Axkid ONE 2 är utrustad med Avancerat Sleep Well System som gör att bilbarnstolens vinkel kan justeras hela 42 grader. Detta innebär att Axkid ONE 2 kan lutas för att fungera som en bärsele med insatsdynan från Axkid ONE+ 2 de första månaderna. Även äldre barn kommer uppskatta vinkeln och att lättare somna på vägresan.

Axkid ONE+ 2
Med de mjuka insatsdynorna som extra stöd och möjligheten att justera bilbarnstolens vinkel kan ditt spädbarn åka säkert i denna bilbarnstol från dag ett. Det extra inlägget för spädbarn ingår endast i bilbarnstolen Axkid ONE 2+.

Specifikationer

 • Artikelnummer102137
 • EAN/GTIN7350057586662
 • MPN25110124
 • MonteringISOfix
 • Godkänt certifikatI-SIZE/UN R129
 • CollectionAxkid One
 • Högsta tillåtna vikt (kg)23
 • Maxvikt bakåtvänd (kg)23
 • Rekommenderad ålder6 mån - 7 år
 • Rekommenderad längd (cm)61-125
 • Tvättråd30°
 • Vikt (kg)10
 • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig