Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
MamaRoo Sleep™ Birch 4Moms
MamaRoo Sleep™ Birch 4Moms
MamaRoo Sleep™ Birch 4Moms
MamaRoo Sleep™ Birch 4Moms

MamaRoo Sleep™ Birch

4 995 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

4moms® mamaRoo sleep™ har naturliga rörelser som är rogivande och lugnande för bebisen. Med några enkla knapptryck, eller via appen i er smartphone, väljer ni mellan 5 olika rörelsemönster som alla är baserade på hur föräldrar rör sig när de bär och vaggar sitt barn. 5 olika hastigheter gör det lätt att hitta den perfekta kombinationen som bebisen älskar. Välj mellan 4 olika ”white noise” melodier för extra effekt (regn, havsljud, fläkt och shhh).

Vaggan styrs enkelt via bluetooth och en kompatibel smartphone. I appen finns även en timer för att etablera en bra nattningsrutin och förbättrad sömn.

Vaggan/sängen går att justera i höjd, har mesh tyg för optimal ventilation samt ger föräldrarna visuell uppsyn över barnet. Madrassen är fast i materialet och vattenresistent. Allt för att både föräldrar och barn ska kunna sova tryggt.

Vaggan används från nyfödd tills barnet kan resa sig upp på armar eller knän, eller när de når maxvikten på 11 kg. Lakan till madrassen medföljer. Gungan drivs med medföljande nätverksadapter, inga batterier behövs.

4moms® mamaRoo sleep™  är enkel att montera och inga verktyg behövs. Lakanet går att tvätta i maskin och vaggans tyg kan torkas av med fuktig trasa och mild tvål om fläckar uppstår.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig