Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
47 träffar
Populärast
Visar 24 av 47 produkter
12

Underlakan till vagga & vagn

Med ett mjukt och skönt underlakan sover ditt barn gott hela natten. Hos oss hittar du smidiga dra-på-lakan med perfekt passform, oavsett om ditt barn rör sig mycket i sömnen. Här hittar du enfärgade lakan men även fint mönstrade underlakan som tillsammans med matchande påslakan ger sängen ett harmoniskt intryck. Välj mellan lakan i bomull, stretchig bomullsjersey eller bomullsmuslin. Här köper du även måttanpassade underlakan till madrasser från Sebra och Stokke.

Mjuka underlakan

Oavsett om du föredrar svalkande bomull eller mjuk bomullsjersey hittar du vad du söker här. En del föredrar klassiska lakan i bomull som känns släta och svala. Andra föredrar att sova på mjuk jersey som är lite som att sova på en mjuk favorit t-shirt. Vi säljer även supermjuka underlakan i luftig bomullsmuslin som andas. I vårt breda utbud hittar du underlakan till baby i Öko-Tex certifierad ekologisk bomull som är snäll både för ditt barns ömtåliga hud och snäll mot vår miljö.

Dra-på-lakan

Med ett dra-på-lakan med resår baktill är det enkelt att bädda sängen så att underlakanet alltid ligger på plats, även om ditt barn snurrar runt och rör mycket på sig under nattens gång. Tänk på att det är en god idé att ha flera lakan att smidigt kunna byta med utifall olyckan är framme och du snabbt behöver byta om i barnets säng. Här hittar du många fina underlakan med resår, både enfärgade och mönstrade så att du enkelt kan matcha med övrig bäddutrustning i barnets säng. I sortimentet finns även måttsydda underlakan som passar till de ovala madrasserna från Sebra och Stokke.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.