Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
27 träffar
Populärast
Madrasskydd Lemony
Lemony
Madrasskydd
Rabattkod
149 kr
Visar 24 av 27 produkter
12

Plastad frotté & madrasskydd till spjälsäng

Håll madrassen fräsch och skyddad med hjälp av ett madrassöverdrag. Det förlänger madrassens livslängd och gör att du inte behöver tvätta den lika ofta. Istället kan det räcka med att dra av skyddet och endast rengöra detta. I vårt sortiment hittar du madrasskydd för allt från skötbäddar och barnvagnar till spjälsängar och juniorsängar. Välj en storlek som passar din madrass och håll den på så sätt skyddad från välling, puréer och mat. Det skyddar även madrassen om barnet skulle råka kissa på sig. Madrasskydd är nämligen tillverkade i funktionella material som stänger ute vätska.

Skydda sängen med ett madrasskydd

Hitta ett madrassöverdrag som passar ditt barns sovplats från varumärken såsom Rätt Start, Stokke och Vinter & Bloom! Genom att skydda din madrass från vätska och smuts ser du till att den håller längre och fortsätter att kännas ren och fräsch. I vårt sortiment hittar du skydd i mjuk plastad frotté, men också i borstad bomull som är utrustad med ett tunt skyddslager som gör skyddet 100% vattentätt. De är mjuka och sköna att ligga på, samt att de stänger ute fukt samtidigt som de släpper igenom luft för att hålla sängen torr och sval. Välj en modell som passar sängens storlek och låt ditt barn njuta av en god natts sömn.

Stäng ute vätska med sköna madrassöverdrag

För att barnet ska vakna pigg och glad gäller det att skapa de rätta förutsättningarna för en god natts sömn. Ett kvalitativt madrassöverdrag är mjukt och bekvämt för barnet att ligga på och gör det samtidigt lätt för dig som förälder att hålla fräscht i sängen. De ska därför vara lätta att ta av för att tvättas om det skulle behövas. Här hittar du skydd som antingen täcker hela madrassen eller endast en liten bit, samt modeller som kan placeras antingen över eller under lakanet. Allt handlar om vad din lilla älskling trivs bäst med. Beställ dina madrasskydd online eller besök någon av våra butiker i Uppsala eller Västerås. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer