Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
113 träffar
Populärast
Nomi Matstol - Natural Black Stokke
Stokke
Nomi Matstol - Natural Black
Kolla priset!
2 195 kr
+2
Nomi Matstol - Natural White Stokke
Stokke
Nomi Matstol - Natural White
Kolla priset!
2 195 kr
+2
Nomi Matstol - Natural Grey Stokke
Stokke
Nomi Matstol - Natural Grey
Kolla priset!
2 195 kr
+2
Visar 48 av 113 produkter

Flexibla matstolar & tillbehör till barn

Att samlas runt matbordet är en älskad aktivitet för de flesta familjer. Det är en plats där dagens händelser delas, skratt delas och planer smids. Till och med de allra minsta i familjen njuter av att få vara en del av gemenskapen.

För att säkerställa att de minsta i familjen sitter bekvämt och säkert finns det ett brett utbud av barnstolar att välja mellan.

När du väljer en matstol för barn eller baby är storlek och komfort viktiga faktorer att överväga. För dem som föredrar flexibla möbler som enkelt kan tas fram och stuvas undan finns det många alternativ. Trots att praktiskhet och komfort är de primära funktionerna för en barnstol är det också trevligt om den är stilfull. Oavsett din köksinredningsstil finns det barnstolar som passar perfekt in. Du kan välja mellan tidlösa trappstolar i vitt och svart eller något mer flexibelt och mångsidigt.

Förutom matstolar och barnstolar erbjuder vi även smarta tillbehör, som sittdynor i olika färger och mönster, perfekta för att fräscha upp en ärvd barnstol. På det sättet kan du enkelt anpassa barnstolen efter din egen stil och behov.

Vanliga frågor

När börjar barn normalt sett använda en egen matstol?
Många barn börjar använda en egen matstol när de introduceras för mer fast föda, vanligtvis runt 6 månader. Sedan finns det newborn set från exempelvis Stokke - som går att använda från och med att barnet är alldeles nyfött.
Vad är fördelarna med en hopfällbar barnmatstol?
En hopfällbar barnmatstol är praktisk för förvaring och transport, vilket gör den idealisk för resor eller för att spara plats när den inte används.
Vilka tillbehör kan jag använda för att förbättra en barnmatstol?
Sittdynor, brickor, byglar och justerbara fotstöd är några exempel på tillbehör som kan öka komforten och användbarheten hos en barnmatstol.
Är det viktigt att välja en barnmatstol med justerbar höjd?
Ja, en justerbar höjd gör det möjligt att anpassa matstolen efter olika bordshöjder och barnets växande behov.
Vilka material är säkra och hållbara för en barnmatstol?
BPA-fria plastmaterial, trä av hög kvalitet och giftfria ytor är säkra och hållbara val för barnmatstolar.